![]() |
Kto w dzisiejszych czasach używa zegarków na rękę?
Tak się zastanawiam czy ktoś dzisiaj w dobie telefonów jeszcze chodzi z zegarkiem na ręku. :)
|
Nie wyobrażam sobie życia bez zegarka na ręce.
|
na rece wygodniejszy - nie trzeba wyciagac, klikac, bateria dziala kilka lat a nie godzin :haha: i moj tez jest podswietlany, wiec np w kinie tez widze godzine
nie kupilbym juz zegarka bez podswietlania, wiec nigdy nie bede mial rolexa, pateka czy innego rado (te mi sie podobaja...), chocbym zaczol zarabiac miliardy - bo nie maja swiatelka :P |
Zegar z komórki, to obciach.
Nie ma to jak duży, stalowy zegarek z bransoletą. |
Ja tez nie wyobrazam sobie zycia bez starego, dobrego czasomierza w okolicach nadgarstka :-)!
|
Też noszę :)
|
Zupełnie zbędne obciążenie... :nie:
|
I ja również noszę zegarek na ręce :)
|
To ja jestem ten obciachowy, który sprawdza czas na komórce.
|
Pierścieni, złotych sygnetów i łańcuchów pewnie też nie nosisz? No to jest nas dwóch... ;)
|
Srebrny z bransoletą, wskazówkowy noszę! ;)
|
Bez zegarka, to jak obecnie bez komórki. Noszę odkąd pamiętam. Szybciej spojrzę na zegarek niż wyciągnę komórkę z kieszeni i z etui.
|
Szczęśliwi czasu nie liczą. Wyrzućcie wszystkie zegarki.
A tak poważnie, to od wielu lat nie noszę zegarka, kiedyś szóstego palca ręki. Funkcję przejęła komórka. Doskonale jednak rozumiem ludzi, którzy noszą. Niezależnie czy tłumaczą się walorami użytkowymi - wygodą, czy traktują czasomierz również jako biżuterię. |
Ja tam mam, jest znacznie dokładniejszy niż komórka (waveceptor), ale nie nosze go codziennie. W pracy np. siedze przed komputerem i widze czas z internetu :)
Poza tym rzeczywiście zegarek działa czasem jako ozdoba. |
Też mam od zawsze. Praktyczny i to chyba jedyny dodatek do stroju, który uważam za akceptowalny i dobrze wyglądający.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |