![]() |
Ok dzięki, spróbuję w ten sposób [emoji846]
|
Po prostu wpisz klucz z siódemki podczas instalacji 10tki. To nadal działa.
|
Czyli to taki jednorazowy upgrade? Mi tam nie zależy, to komputer u rodziców i najważniejsze żeby było tak po legalu wszystko. Więc wystarczy 7.
|
Poszukaj czy nie ma windows old w folderach ale z tego co kojarze byl tylko miesiac na powrot i przy czyszczeniu systemu jest to wywalane ;)
|
Trochę się podepnę.
Mam Win7 box. Zrobiłem kiedyś upgrade do 10. Teraz muszę zrobić format. Muszę od nowa instalować z płyty 7? Czy istnieje jakaś inna możliwość? |
Mam w firmie na Dektopie i sobie nawet chwalę :spoko:
Miałem problemy z synchronizacją kontaktów na koncie Microsoft oraz podglądem maili z iCloud na kafelku, ale Creators Update rozwiązał te problemy :spoko: A przy okazji - najgłupszy pomysł na świecie to fakt, że tylko pierwsza zmiana XBOX GamerTag jest darmowa, a każde następne płatne. :ysz: |
To dopiero przedsmak tego co Cię może czekać z tym systemem. :taktak:
|
Trzeba było przypisać litery każdej partycji plus zmiana na dyski dynamiczne i wsio :sciana:
|
A co było z tymi dyskami? Sam w końcu zobaczył?
|
win10 nie jest łaki zły :-) już mi wszystko śmiga , poza tym szybko sie uruchamia
|
Stacjonarka, dyski fizycznie sa , jak je podłacze do innego kompa to dane i partycje sa.
Sam win10 dyski widzi w menadżerze |
Lapek czy stacjonarka czy usb? Jak psialem wyzej mi nie widzial hdd w miejscu odd.
|
No i juz sie wqrwilem po instalece 10ki ... moje dwa dodatkowe dyski sa widoczne w menadżerze ale nie można z nich korzystać , woluminów na nich brak... :-(
|
Zrób sobie obraz tego co masz teraz, żeby łatwo przywrócić w razie gdybyś się zawiódł. ;p
|
Dzięki, to jutro format i stawiam 10 . Mam nadzieje ,że sie na nim nie zawiodę i przyzwyczaję do interfejsu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:07. |