![]() |
Tak, okolice godziny 15 - 17 to był szot mułowatości forum i strony głównej. Wszystko przez ten konkurs, a niby tylko 7xx zgłoszeń było :D
|
hm, dzialaja wam prenumeraty? nie moge dodac zalozonego przed chwila tematu - klikam, przezuca do prenumerat, ale lista nadal bez tego tematu... sprawdzalem pod ff i ie i to z kompa na ktorym nie mam problemow o ktorych pisalem powyzej z javascriptem...
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/subscription...ewsubscription |
tak
|
juz dziala :| nie wiem co sie dzialo, ale nie dzialalo :|
|
Ilość załączników: 1
brawo - to mi sie podoba - bardzo dobry pomysł :)
|
Cytat:
|
Cytat:
PS Optymalizacja bazy już nie pomaga ?! |
czy serwer forum.cdrinfo.pl znajduje się pod ip 62.21.98.27 ?
czy może jest jakieś przekierownie ? pytam bo pingi mam wyśmienite :spoko: natomiast korzystanie z forum to koszmar :ysz: chyba że z pingami to jakiś cmyk adminów :D od dwóch - trzech dni jest poprostu fatalnie |
Cytat:
a to do pingów nic nie ma :) |
Mam mała prośbe :) Mozna by wstawic aktualna liste modow,bo widze ze nowych modow przybywa z dnia na dzien i niewiem kogo sie bać ||
|
Cytat:
Z nowych modów przybyli dzisiaj: Calme i nimal (nowy dział Foto), wczoraj pawelblu (Nośniki). Wszyscy za to, że widzę ich w roli modów akurat w tych działach i za ogólny wkład w forum. Na dzień dzisiejszy wystarczy awansów, więc już nikogo więcej nie musicie się obawiać ;) |
Widzę, że linku wspomnianego przez @Barteza niema w stylu cdrinfo.pl oraz mini.
..::Update::.. ....to już jest (obok 'Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane') :) |
Cytat:
Ale najmniej jest chyba do rozrywki :) A ile jeszcze planujecie rozdać "podpisów moderatora" :fiu: ??? ;) |
heh, nimal modem... nie do wiary...
cos dziwnego z tym forum sie dzieje po zmianie vb na nowsza wersje: na jednym kompie dziala mi pod ff normalnie na drugim pod ff nie lataja javascripty, nie pomoglo wlaczenie i wylaczenie js ani nadinstalacja ff na tym samym kompie pod opera wsio dziala, ale koszmarnie wolno natomiast pod ie smiga (oczywiscie jezeli wogule o ie mozna powiedziec ze smiga...) poniewaz javaconsole wywala kilknascie bledow na kazda strone forum (i tylko na tym forum, inne, nawet tez chodzace na vb 3.5 dzialaja poprawnie), poddaje pod rozmyslania czy jednak nie ma jakis brakujacych znaczkow w kodzie? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |