![]() |
hmm, to ciekawe, Piterniel polecił mi pewne proxy przez, które forum śmiga aż miło, coś (ktoś) blokuje chyba pewne ip... :| ale dlaczego?
|
Sam nie wiem, o co chodzi, bo teraz na przykład chodzi mi wszystko idealnie..
|
ja nadal nie wiem o co chodzi.
problemy były jak załoga grzebała. ja za problem uważam małe zacinanie się forum czzasami. (jak łącze mam czyste 640 neo) a może to być spowodowane dużą liczbą userów.... ale ogólnie śmiga. jak się tnie to wiem z jakiego powodu - download na poziomie 78KB/s || |
Co do edytowania własnych postów, to jak próbuję to zrobić, to otwieranie się strony, zakładając, że w ogóle się uda, trwa kilka do kilkunastu minut.
|
Dzieje się tak na linuxie/windowsie bez firewalla, w kazdej przegladarce :|
U mnie tak: http://img179.echo.cx/img179/3410/for0jc.jpg http://img129.echo.cx/img129/4643/cdr3ho.jpg PS zna ktoś stronke w której podawało się adres strony, a ona liczyła czas otwierania się...?? :) |
U mnie wsio dziala szybko :)
|
Cytat:
'modernizacja' serwera też nic nie da, bo jestem bardziej niż pewny, że winny temu jest kod, zwalony kod a nie sprzęt ps. jak wyniki zbiórki? - bo coś temat umarł a szkoda, bo ciekawy był i pewnie dla wielu jeszcze jest |
U mnie też nie ma żadnych problemów z działaniem forum.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Tak to wygląda u mnie.
|
Cytat:
|
na dzień dzisiejszy wszystko chodzi, powiem że nawet bardo dobrze
|
Ilość załączników: 2
Tracerty nie sa zle, u mnie startuje dobrze.....tylko to doczytywanie strony do konca i przeskakiwanie wkurza, bo to trwa dluuugoo.
|
Ja mam dokładnie coś takiego, jak Yahol.. Już zacząłem nawet jakiś wirusów w kompupterze szukać. W każdym razie jeśli spróbuję na raz otworzyć z pięć stron na forum, to nie wczytuje się już żadna. Pojedynczo jeszcze czasami tak, ale i tak trwa to z pięc - dziesięc minut..
|
U mnie wszystko chodzi normalnie zarówno w pracy jak i w domu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |