Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Dzialanie forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/dzialanie-forum-50797/)

gallus 02.05.2005 11:06

No niestety nadal forum ładuje się ~45s :( a proxy ciągle szwankuje :|
Są jeszcze jakieś nadieje, że forum będzie działało mi normalnie...??

smolik 25.04.2005 23:02

Cytat:

Napisany przez ed hunter
no dzisiaj to i ja ponarzekam.

wszystko jest pięknie, tylko żadna stona nie może załadować się do końca, trzeba czekać minutę, dwie aż dociągnie do końca. wygląda to tak: klikam na coś, strona się ładuje w mgnieniu oka a potem stoi (pasek prawie cały i klepsydra przy wskaźniku). :|

Przyłączam sie u mnie problem jest identyczny. Niby stronka cała jest załadowana ale nie do końca bo cos się jeszcze ładuje.

andrzejj9 25.04.2005 22:06

A mi wszystko ładnie działało na tych podanych przy okazji ustawieniach proxy aż do dzisiaj, kiedy nagle przestały mi się otwierać jakiekolwiek strony. Musiałem wrócić do zwykłych ustawień. Forum na razie na nich chodzi, ale już zdecydowanie powolniej..

ed hunter 25.04.2005 20:52

no dzisiaj to i ja ponarzekam.

wszystko jest pięknie, tylko żadna stona nie może załadować się do końca, trzeba czekać minutę, dwie aż dociągnie do końca. wygląda to tak: klikam na coś, strona się ładuje w mgnieniu oka a potem stoi (pasek prawie cały i klepsydra przy wskaźniku). :|

Bartez 25.04.2005 18:48

Cytat:

Napisany przez gallus
Chyba nie, u mnie nadal strasznie muli, a proxy ciągle pada :'(

Na czwartek planujemy modernizację serwera. Jak to nie pomoże, to nie wiem.

gallus 25.04.2005 18:28

Cytat:

Napisany przez Bartez
Ja (ani chyba nikt z ekipy) nie mam z tym nic wspólnego ;) Może w końcu coś się odetkało na łączach? :)

Chyba nie, u mnie nadal strasznie muli, a proxy ciągle pada :'(

Bartez 21.04.2005 15:12

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Czy mi się wydaje, czy forum chodzi trochę lepiej ??? W końcu się strony ładują do końca :D

Ja (ani chyba nikt z ekipy) nie mam z tym nic wspólnego ;) Może w końcu coś się odetkało na łączach? :)

prometeusz 21.04.2005 15:03

troszke, może tak - na tomiast napewno szybciej dostaje powiadomienia o prenumeracie :) - nie nadązam czytać

Mich@ł 21.04.2005 14:57

Czy mi się wydaje, czy forum chodzi trochę lepiej ??? W końcu się strony ładują do końca :D

prometeusz 20.04.2005 10:08

Cytat:

Napisany przez gallus
a ma ktoś pomysł jak ustawić przeglądare, aby korzystała z proxy tylko dla CDRinfo??

jedynie 2 profile w przeglądarce (netscape, mozilla) , ale to raczej nie to o co cichodzi, bo przecież jak odpalisz 1profil to by móc skorzystać z 2-ego musisz zamknąć przeglądarke i uruchomić na nowo - no chyba że kożystasz z 2 przeglądarek naraz to w jednej ustawisz proxy

joujoujou 20.04.2005 02:43

Odnośnie proxy:
Czy warto z niego korzystać do przeglądania np. CDRinfo będąc poza granicami kraju, a jeśli tak to polskie proxy czy może któryś z tych:
http://www.google.ie/search?hl=en&q=...cr%3DcountryIE
???

andrzejj9 19.04.2005 22:58

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Andrzej jeżeli używasz Opery to Narzędzia\Preferencje...\zakładka Zaawansowane\sieć\Serwery proxy\ustaw tak jak na obrazku i ok.

pozdr.

No już wcześniej to znalazłem, ale dzięki. Zmieniłem i rzeczywiście forum ruszyło z kopyta :)

*Vojtas* 19.04.2005 22:09

Ilość załączników: 1
Andrzej jeżeli używasz Opery to Narzędzia\Preferencje...\zakładka Zaawansowane\sieć\Serwery proxy\ustaw tak jak na obrazku i ok.

pozdr.

andrzejj9 19.04.2005 21:22

A u mnie teraz znowu bardzo kiepsko.. Dostałem powiadomienie o kilku topicach, w których brałem udział. Próbuję je otworzyć i czekam, czekam i czekam, i nic...

Pytałem wcześniej, jak się to proxy ustawia.. Może mi to ktoś pokrótce opisać?

ps: Ok, już chyba znalazłem.

andrzejj9 19.04.2005 21:20

A u mnie teraz znowu bardzo kiepsko.. Dostałem powiadomienie o kilku topicach, w których brałem udział. Próbuję je otworzyć i czekam, czekam i czekam, i nic...

Pytałem wcześniej, jak się to proxy ustawia.. Może mi to ktoś pokrótce opisać?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51.