![]() |
To ja mam taki problem, że nigdy mi się forum nie ładuje w pełni... To znaczy wszystko się wczytuje, ale wciągle pobiera jakieś coś i strona w pełni nie jest wczytana. Przeszkadza to gdy chcę skorzystać z emotikonek, których mogę używać dopiero po wczytaniu się strony :/
|
Cytat:
|
W tej chwili nie wyswietlaja mi sie strony z przycisku "odpowiedz"
Strony nie laduja sie do konca Sprawdzilem na 2 kompach z tej samej sieci -ASTER Warszawa - i jest podobnie.Obecnie OPERA 7.54. Strona forum laduje sie tak, ze tekst posta mam scisniety po prawej stronie, a 90% pola zajmuje avatar z podpisem. Dodanie zalacznika jest absolutnie niemozliwe!!! Zmiana ustawien forum - tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
czasami faktycznie forum chodzi koszmarnie wolno.
zwykle ma to miejsce w nocy gdzieś po godzinie 22. akurat mam chorobowe, więc siedzę troszkę dłużej i niestety już kilka razy to zauważyłem. |
Przymula juz od dosc dawna, ale ja to tlumacze sobie koniecznoscia doinwestowania w sprzet. No i czekam, dopytywalem nawet ostatnio czy cos sie dzieje.....
|
U mnie spoko ! (neo 128)
Czasem się zdażają 1-2 sek przycinki , ale rzadko . Ja nie narzekam :) |
Najlepiej użyj proxy ;)
|
Moze czyszczenie ciasteczek pomoze...
|
ja tak mam od niepamietnych czasow, myslalem ze tak powinno byc :)
|
@ yahol mam cos podobnego.
Forum ma tak jakby "przestoje". Sa takie chwile, ze strasznie dluuuugo sie wszystko laduje, a juz po chwili pedzie jak zwykle. |
u mnie śmiga
nawet pingi nie ida wiecej niż 65ms |
Nie moj komp, maja tylko karta sieciowa, modem, kabelki.
Wszystkie strony chodza dobrze, tylko forum wolno, a wejscie w ustawienia forum jest niemozliwe. Nic nie sciagam ( ewenemwnt :D ) Gdyby inne strony mi zwalnialy, to bym mial podejzenia, ale tak....? Komp zeskanowany na wszystkie strony :D Nic nie ma. |
U mnie tez wporzo.
Moze cos sciagasz i Ci zwalnia?? |
Generalnie to u mnie jest wszystko ok.
|
Wszystko ok :spoko:
Firefox 1.02 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |