![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Smartek Raczej nie interesuje mnie taka zamiana, bo kropki dla mnie są towarem bez ograniczeń ;) Tylko pojemność bazy mnie ogranicza :D |
Dzięki za info teraz już będę wiedział:)
|
Cytat:
dzieki ThanatoS z calym szacunkiem do Ciebie, ale bardziej wartosciowe sa dla mnie te punkty, ktore dostalem za "cos", a nie gratisowe no chyba, ze mnie tak doceniasz i dajesz mi te 4 tysiace np. za caksztalt dzialalnosci na forum ;) wtedy przyjme b. chetnie :D |
Cytat:
Na większość trzeba sobie zapracować, albo fachowością , albo będąc miłym forumowiczem :) A dla mnie najbardziej miłe są komentaże do kropek i tu i teraz oznajmiam że najmilszy memu sercu kommentarz do reputki dał mi 1stwasp nie umniejszam znaczenia innych, ale ten wrył się głęboko w pamięć. Po prostu było to bardzo miłe i budujące. |
Witam !
Mam takie pytanko - jak piszę dłuższą wypowiedz, to gdy chce ją opublikować pojawia się okienko z logowaniem - co i tak nic nie daje bo po powtórnym zalogowaniu wyskakuję błędy - teraz ratuję się tym, że kopiuję dłuższy tekst i jak nie daje się opublikować, to loguję się zupełnie od nowa (po wcześniejszym wylogowaniu). Mam pytanie - dlaczego tak jest ?? Pozdrawiam ro29 |
Może z cookies coś nie tak?
|
forum cos wolno dziala czy to tak jakos u mnie?
|
Cytat:
|
Potwierdzam, u mnie też. :(
|
Fakt wolno chodzi dzis caly dzien.
Myslalem ze to moze mi winda muli, bo komp chodzi nie wiem od kiedy bez restartu, ale reszta netu chodzi OK....czyli cos z forum. |
Już jest OK :)
|
u mnie glówna, jak i forum nadal muli niemiłosiernie :(
|
a mi dziś smiga aż miło patrzeć, ktoś w końcu musi mieć lepiej ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |