![]() |
Wcoraj strasznie mulilo. Ja tez myslalem ze to przez neta ,ale nie. Dzisiaj jest juz wszystko :spoko:
|
wczoraj się muliło, dzisiaj się muli....:|
|
Mi się nigdy nie muliło. Ciekawe od czego to zależy??
|
Cytat:
A może od sympatii adminów i modów :piwo: :przybij5: :uscisk: A może od ilości hakerów buszujących aktualnie w twoim kompie? :> :czar: |
Muli panowie, muli :D
Ale jak zauważyłem tylko wieczorami :P Dziwne... ;) PS Wczoraj koło 22 forum wogle mi nie działało... dzisiaj to chociaz coś tam się czasem otworzy :) |
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej już strzelać post pod mostem ... :D |
Cytat:
;) CDRinfo.pl forum ma swoją wagę (baza) + ilość urzyszkodników co wieczór i za dnia. To robi swoje, PHP obciąża serwer , bo musi , w końcu jest to skrypt wykonywany po stronie serwera, i na drobne przycięcia nie ma prostej (mało kosztownej) rady :nie: Niestety . Oczywiście w tej kwestji to było by miło gdyby administracja się wypowiedziała. Ale ze swoich doświadczeń powiem, nie narzekać na działanie, bo jest nieźle przy tych parametrach . Pozdrawiam przy okazji fanklub zupek błyskawicznych :) |
U mnie znowu muli, a jak ustawie proxy które kiedys podawał Piter działa szybciej :| tylko, że nie chce mi się ciągle zmieniać ustawień przeglądarki bo to troche denerwujące :( Coś znowu jest nie tak...
|
Przedwczoraj muliło, wczoraj śmigało, dziś muli, chyba to zależy od parzystości/nieparzystości daty. :mruga:
|
Przedwczoraj muliło, :blee:
Wczoraj muliło, :blee: Dzisiaj muli, :blee: .... Odnoszę nieodparte wrażenie, że Towarzystwo od paru dni na niezłej bani. :sylwek: Oby się nie skończyło ... :niepow: || :D No to pijcie dalej :mruga: Pozdrowionka :piwo: |
i mi też muli...
|
Może za dużo emuli ... :mruga:
|
A może to jakas cybernetyczna bomba uderzyła w ICP;)
|
Cytat:
Albo w OCP :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |