![]() |
To cieszy, że się poprawiło. Czekamy na potwierdzenie od większej ilości osób :)
@gallus Na poprzednim sprzęcie, baza strasznie zjadała nam serwer. Było za mało ramu i ogólnie system nie był zbyt zoptymalizowany. Cały proces wymiany opiszemy (wraz ze zdjęciami, o które prosiliście - o ile wyszły) :) |
O kutfa CDRinfo działa szybciej, aż w to nie wierze :P
-edit- w ciagu 3s mągę wyedytowac swoja wypowiedz a kiedys zjmowało to ok. 3min :| -edit- ale dalej nie wiem dlaczego wymiana sprzetu w serwerowni przyspieszyla otwieranie sie forum? - u mnie :fiu: |
Cytat:
pozdr. |
czepiacie sie ;p :D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
to było dzisiaj piękne ||
ale jak teraz wszystko śmiga :fiu: |
Cytat:
EDIT: Wyprzedziliscie mnie. |
Właśnie przeprowadziliśmy modernizację serwera. Jeszcze przez jakiś czas mogą pojawiać się różne kwiatki, ale dopieszczamy konfiguracje :) Prosimy o cierpliwość.
|
Nic nie padlo, jak widzisz juz wszystko jest ok
|
Witam!
Gdy próbuje odpalić www.cdrinfo.pl albo forum.cdrinfo.pl wyskakuje komunikat: http://img204.echo.cx/img204/3/capture13gz.th.jpg Czyżby baza danych padła? |
Użyj innego z serii w3cache ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo duzo grafik idzie z wolnych serwerow, dodatkowo (o zgrozo) najwiekszym przymulaczem sa informacje o dostepnosci uzytkownika na gg i tlenie (choc gg najbardziej ma przeciazone serwery). |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:42. |