![]() |
Cytat:
A tak na serio, u mnie działają powiadomienia. Spróbuj usunąć cookie, wylogować się i zalogować ponownie. |
Czy naprawdę nic nie można zrobić z tymi powiadomieniami? ???
|
Witam
No Panowie bardzo dobra robota forum jak i glowna zap****la jak Ferarri, normalnie cos pieknego, malo jest stron ktore laduja sie rownie szybko :piwo: :piwo: test edycji postu :piwo: jestem w szoku :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Forum smiga jak zawsze, czyli bardzo dobrze :spoko:
|
Cytat:
Kiedy świat jest szary, bezbarwny i smutny - ogarnia cię nostalgia Lecz gdy odpalisz MacForum - żale, smutki oraz przygnębienie mijają :taktak: I przeradzają się w euforię prowadzącą do ekstazy ... :czar: |
styl MacGyver fajny, ale dla mnie za kolorowy. pojadę na nim trochę, to może się przyzwyczaję.
a forum śmiga ale jakby wolniej... {[(wykończą mi się pojemniki z kolorami w monitorze i co nowe kupować? :> )]} |
Cytat:
To to mi dopiero pasuje :> @MacGyver! Naprawdę spoko temacik :spoko: |
Cytat:
Może to wina SCSI? :idea: Albo dyski twarde są nieprzystosowane do wysyłania powiadomień? Chyba, że powiadomienia są teraz płatne ... :taktak: :> |
U mnie to samo :)
|
@grzeniu u mnie też powiadomienia nie dochodzą
|
A ja nie dostaje dzisiaj powiadomien o odpowiedziach, u was to dziala?
Forum chodzi chm inaczej, tzn strony wczytuja sie od razu do konca, czyli jest lepiej ale z drugiej strony troche czekam na zastartowanie. Nie wykluczam ze to cos u mnie, skoro u was lata jak rakieta. Chyba faktycznie stany gadu tak hamowaly wczytywanie stron. Proponuje, chyba tak jak teraz jest czyli, zeby zostala informacja o numerze gadu z ikonka ale bez wczytywania stanu dostepnosci. |
Forum teraz nie chodzi...teraz to zap**, tfu...chodzi szybciej :spoko:
:jeep: btw: czekamy na fotki :) |
no i teraz śmiga jak ||
ja jadę na stylu cdrinfo.pl, bo mi pasuje :P |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:43. |