![]() |
Cytat:
|
Odgrzewam.
Miałem przed chwilą zamiast forum taki komunikat: Kod:
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /da0/www/html/skrypty/vb/vb3/includes/init.php on line 544Czy ktoś może wyjaśnić co to było? |
a u mnie wszystko ok.
|
Cytat:
Tylko nie chciałem już truć ... :klnie: :mruga: |
Dzisiaj nie moglem sie zalogowac z glownej strny drinfo. to mi pokazuje:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/kilgor/mod/kilgor_modul_vb_user.php on line 0 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/kilgor/mod/kilgor_modul_vb_user.php on line 0 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/kilgor/mod/kilgor_modul_vb_user.php on line 0 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/login.php on line 31 Tylko moglem zalogowac sie z forum. Co to??? |
Od dwóch dni forum śmiga jak ta lala :) - zniknęły problemy z otwieraniem kilku zakladek jednocześnie, edycją postu ( emoty itp.) a takie miałem od dłuzszego czasu.
Jeżeli do tego przyczyniła się akcja finansowa - to jestem w pelni zadowolony z jej rezultatów. ;) |
Cytat:
Aaaaaa ... To co innego :taktak: To zmienia postać rzeczy W takim razie podziwiamy szybkość i sprawność działania wszystkich osób Które do rezurekcji forum w tak krótkim czasie Przyłożyły swoja rękę lub chociaż by palec By swe miejsce w tej społeczności Mógł znów znaleźć każdy bywalec ... :mruga: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Znowu przyszło! :fala: Czyli już dobrze :mruga: Więc jednak Cytat:
Cytat:
To już kolejny raz, gdy zawodziło forum, a zwalano na userów :czytaj: A jaki z tego morał? :idea: Administrator zawsze wie jak zrobić sobie dobrze ... :> :czar: |
Do mnie również :D
|
Cytat:
Więc może to już .... :spoko: :mruga: |
Cytat:
|
Potwierdzam. Ja tez nie dostaje powiadomien.
|
Cytat:
Zreszta problem ten pojawił się wraz z wyłączeniem i włączeniem forum A ponadto to nie tylko mój problem :nie: Kilka postów wcześniej to samo sygnalizowali grzeniu, @ndy i Piterniel :czytaj: :| |
ja miałem inny problem - zaznaczyłem, aby nie wysyłało a wysyłało :D zlikwidowałem prenumeratę wszystkich dyskusji po tym jak na skrzyni miałem 600 maili i musiałem to przesiać ^_^
a... forum śmiga :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:19. |