![]() |
ja tak. nie działało i już.
|
Mi też forum nie działało :( ale najważniejsze że znowu działa ;)
|
Wyjaśnienie: http://www.cdrinfo.pl/comment.php?id=8282
|
Cytat:
Moge ci dopisac z 4000 pkt reputacji jednym kliknieciem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
czekam i patrzę 8 ) na zmiany |
Też się rano wystraszyłem, ale bardziej podejrzewałem moje problemy z netem, o których juz kiedyś pisałem.
Oczywiście natychmiast sprawdziłem czy CDRinfo odpowiada na ping i juz wiedziałem, że tym razem to nie u mnie. Cieszę się, że to tylko chwilowe. :D |
Cytat:
Ale zobaczmy... raz, dwa, wpisanie hasła.. trzy, zmiana stanu.., cztery i ... już.. Więc czterema plus cyfry ;) |
hmm...to będzie więcej kroków :)
1. Wejście do PA 2. Wpisanie hasła 3. Rozwinięcie Użytkownicy 4. Kliknięcie na Szukanie użytkowników 5. Wpisanie nazwy użytkownika i kliknięcie na Szukaj 6. W polu Poziom reputacji wykasować to co jest i wpisać 4000 7. Przejść na dół strony i kliknąc na Zapisz :P |
Cytat:
No! Faktycznie! Trochę tego jest ... Ale, ja w to wchodzę :jezyk: :D Czyżby pierwszy pościk dzisiaj? :> :jupi: |
Cytat:
PS: Tam gdzies był mój nr konta, więc jak ktoś chce dywanik kropek, to wiecie, co robić :D |
Ostatnio zauważyłem, że jak napisze jakiegoś posta to nie jest on liczony. Np. jak miłem 50 postów napisałem jakiś post i dalej miałem 50 postów. Wie ktoś dlaczego tak się dzieje?
P.S. Nie mam dostepu do tajnych działów:) |
Cytat:
Cytat:
|
Niektóre pisałem w koszu.A w tym dziale też nie są liczone posty?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |