![]() |
wydać forum na CD :P
|
Cytat:
Co do wymiany, można powiedzieć, że zakończyła się pełnym sukcesem. Sprzęt został zainstalowany (co i jak opiszemy w najbliższym czasie), Pilnik postawił nowy system, za co mu wielkie dzięki i wszystko chyba śmiga :) Z obecnego konfigu można wyciągnąć jeszcze trochę (optymalizacja pod AMD), więc ma być jeszcze lepiej :) Czekamy na zdjęcia od Misia i wtedy zamieścimy dokładniejszą relację (nie obyło się bez dodatkowych atrakcji jak zwykle ;)) i napiszemy, na czym teraz stoi CDRinfo.pl :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://img204.echo.cx/img204/3104/capture18xx.jpg Plus dodać jeszcze kilka sieci. Oczywiście bez podawania statusu:) P.S. Teraz forum chodzi szybciej. |
Usunąłem pobieranie statusu w gg. Właściwie to on nie działał w ogóle. Zamiast tego jest czerwone słoneczko i czy ktoś jest online, czy offline - zawsze będzie czerwone. Obrazek został tylko po to, żeby wiadomo było, czy ktoś podał gg, czy nie.
No i działa to szybciej zdecydowanie. Wcześniej tego nie zauważyłem, bo używam stylu MaciejT 1 (za który mu dzięki :)) i tam nie ma pobierania statusu gg. |
Cytat:
Cytat:
|
no i teraz śmiga jak ||
ja jadę na stylu cdrinfo.pl, bo mi pasuje :P |
Forum teraz nie chodzi...teraz to zap**, tfu...chodzi szybciej :spoko:
:jeep: btw: czekamy na fotki :) |
A ja nie dostaje dzisiaj powiadomien o odpowiedziach, u was to dziala?
Forum chodzi chm inaczej, tzn strony wczytuja sie od razu do konca, czyli jest lepiej ale z drugiej strony troche czekam na zastartowanie. Nie wykluczam ze to cos u mnie, skoro u was lata jak rakieta. Chyba faktycznie stany gadu tak hamowaly wczytywanie stron. Proponuje, chyba tak jak teraz jest czyli, zeby zostala informacja o numerze gadu z ikonka ale bez wczytywania stanu dostepnosci. |
@grzeniu u mnie też powiadomienia nie dochodzą
|
U mnie to samo :)
|
Cytat:
Może to wina SCSI? :idea: Albo dyski twarde są nieprzystosowane do wysyłania powiadomień? Chyba, że powiadomienia są teraz płatne ... :taktak: :> |
Cytat:
To to mi dopiero pasuje :> @MacGyver! Naprawdę spoko temacik :spoko: |
styl MacGyver fajny, ale dla mnie za kolorowy. pojadę na nim trochę, to może się przyzwyczaję.
a forum śmiga ale jakby wolniej... {[(wykończą mi się pojemniki z kolorami w monitorze i co nowe kupować? :> )]} |
Cytat:
Kiedy świat jest szary, bezbarwny i smutny - ogarnia cię nostalgia Lecz gdy odpalisz MacForum - żale, smutki oraz przygnębienie mijają :taktak: I przeradzają się w euforię prowadzącą do ekstazy ... :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:54. |