Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Dzialanie forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/dzialanie-forum-50797/)

IceManSpy 08.05.2005 23:05

Dzisiaj nie moglem sie zalogowac z glownej strny drinfo. to mi pokazuje:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/kilgor/mod/kilgor_modul_vb_user.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/kilgor/mod/kilgor_modul_vb_user.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/login.php on line 31

Tylko moglem zalogowac sie z forum. Co to???

VIZZARD 09.05.2005 09:52

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
Dzisiaj nie moglem sie zalogowac z glownej strny drinfo. to mi pokazuje:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /da0/www/html/IncPhp/html_s.php:32) in /da0/www/html/login.php on line 31

Tylko moglem zalogowac sie z forum. Co to???

Potwierdzam :taktak:

Tylko nie chciałem już truć ... :klnie:

:mruga:

ed hunter 09.05.2005 09:54

a u mnie wszystko ok.

joujoujou 25.05.2005 02:22

Odgrzewam.
Miałem przed chwilą zamiast forum taki komunikat:
Kod:

Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /da0/www/html/skrypty/vb/vb3/includes/init.php on line 544
Trwało to kilka minut, w tym czasie strona główna CDRinfo.pl chodziła normalnie, wszystko wróciło teraz do normy na szczęście.
Czy ktoś może wyjaśnić co to było?

Bartez 25.05.2005 02:25

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Odgrzewam.
Kod:

Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /da0/www/html/skrypty/vb/vb3/includes/init.php on line 544
Trwało to kilka minut, w tym czasie strona główna CDRinfo.pl chodziła normalnie, wszystko wróciło teraz do normy na szczęście.

Wypadek przy pracy ;) Instaluje v3 Arcade na forum :)

joujoujou 25.05.2005 02:28

Cytat:

Napisany przez Bartez
Wypadek przy pracy ;) [...]

Aaaaaaaaaa to przepraszam, dziękuję za szybką odpowiedź i spokojnej nocy bez wypadków życzę. :D

Czołgista 25.05.2005 03:00

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Odgrzewam.
Kod:

A Ty się zawsze musisz przyczepić ! :)
Kiedy ma się robić zmiany i inne hokus pokus jak nie w godz gdzie teoretycznie
normalni ludzie śpią ? ;)
Ja już jestem po hokus pokus na dziś dosyć :)

Od jutra zdjęcia!

a teraz :spie:

pepperman 04.06.2005 12:00

wydaje mi sie, ze cos sie ryplo z logowaniem, ale przez glowna. dzien temu jeszcze u mnie bylo ok, ale teraz moge sobie klikac do woli, bo nie laduje mi L i PWD.

Bartez 04.06.2005 12:07

Cytat:

Napisany przez pepperman
wydaje mi sie, ze cos sie ryplo z logowaniem, ale przez glowna. dzien temu jeszcze u mnie bylo ok, ale teraz moge sobie klikac do woli, bo nie laduje mi L i PWD.

Co znaczy nie ładuje? Jakieś błędy się pojawiają, czy po prostu nic się nie dzieje?

pepperman 04.06.2005 13:35

Cytat:

Napisany przez Bartez
Co znaczy nie ładuje? Jakieś błędy się pojawiają, czy po prostu nic się nie dzieje?

wchodze do szczegolow newsa. chce dodac komentarz. login i haslo sa juz automatycznie uzupelniane (spod Firefoxa), klikam loguj i NIC. tak samo jak bylo czyli login i haslo dalej sa wpisane i nie jestem zalogowany. od wczoraj tak mam. nie jestem pewny, ale to raczej cos po Waszej stronie, bo jak czytalem newsy to ten o telewizorze lcd raz pojawial sie, a pozniej znikal :).
moge jedynie zalogowac sie spod forum.

VIZZARD 05.06.2005 23:04

Po wybraniu opcji SŁOWNIK z głównej strony mamy:

Cytat:

Warning: mysql_pconnect(): Access denied for user 'mis'@'localhost' (using password: YES) in /da0/www/html/software/slownik/include/header2.inc on line 2
Brak połączenia z serwerem SQL

:ysz:

Bartez 05.06.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Po wybraniu opcji SŁOWNIK z głównej strony mamy:

:ysz:

ops, już poprawiam. Dzięki za info

Bartez 07.06.2005 11:25

Cytat:

Napisany przez pepperman
wchodze do szczegolow newsa. chce dodac komentarz. login i haslo sa juz automatycznie uzupelniane (spod Firefoxa), klikam loguj i NIC. tak samo jak bylo czyli login i haslo dalej sa wpisane i nie jestem zalogowany. od wczoraj tak mam. nie jestem pewny, ale to raczej cos po Waszej stronie, bo jak czytalem newsy to ten o telewizorze lcd raz pojawial sie, a pozniej znikal :).
moge jedynie zalogowac sie spod forum.

Błąd znaleziony i poprawiony. Teraz powinno być już ok. Dzięki za info :)

VIZZARD 07.06.2005 11:35

Cytat:

Napisany przez Bartez

Zgadza się!

Teraz jest :spoko:

pepperman 07.06.2005 19:28

Cytat:

Napisany przez Bartez

ok. dzieki :). wlasnie zauwazylem, ze juz jest ok.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34.