![]() |
Cytat:
Ja tylko piwo :piwo: Czasem za dużo ;) i potem są opłakane skutki :smutny: |
Cytat:
|| |
Cytat:
:piwo: |
U mnie standard, są kilku lub kilkunasto sekundowe przytknięcia, ale to zupełnie nie przeszkadza, przynajmniej mnie :)
Cytat:
Bo tak myślę i myślę i nic mi do głowy nie przychodzi :smutny: Przypomnę że już dawno pisałem żeby mi zabronili wstępu na forum po 24.00 :fiu: |
Cytat:
Ale czy one już wcześniej nie wyginęły :mruga: || No i co one mają wspólnego z tym forum... ??? :) |
Cytat:
Albo w OCP :> |
A może to jakas cybernetyczna bomba uderzyła w ICP;)
|
Może za dużo emuli ... :mruga:
|
i mi też muli...
|
Przedwczoraj muliło, :blee:
Wczoraj muliło, :blee: Dzisiaj muli, :blee: .... Odnoszę nieodparte wrażenie, że Towarzystwo od paru dni na niezłej bani. :sylwek: Oby się nie skończyło ... :niepow: || :D No to pijcie dalej :mruga: Pozdrowionka :piwo: |
Przedwczoraj muliło, wczoraj śmigało, dziś muli, chyba to zależy od parzystości/nieparzystości daty. :mruga:
|
U mnie znowu muli, a jak ustawie proxy które kiedys podawał Piter działa szybciej :| tylko, że nie chce mi się ciągle zmieniać ustawień przeglądarki bo to troche denerwujące :( Coś znowu jest nie tak...
|
Cytat:
;) CDRinfo.pl forum ma swoją wagę (baza) + ilość urzyszkodników co wieczór i za dnia. To robi swoje, PHP obciąża serwer , bo musi , w końcu jest to skrypt wykonywany po stronie serwera, i na drobne przycięcia nie ma prostej (mało kosztownej) rady :nie: Niestety . Oczywiście w tej kwestji to było by miło gdyby administracja się wypowiedziała. Ale ze swoich doświadczeń powiem, nie narzekać na działanie, bo jest nieźle przy tych parametrach . Pozdrawiam przy okazji fanklub zupek błyskawicznych :) |
Cytat:
Lepiej już strzelać post pod mostem ... :D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |