![]() |
Cytat:
I samoczynnie rozdaje bany :O :czar: |
@nimal a może masz starszę wersję ff, spróbuj zaktualizować ff lub wtyczki, (trzeba wszystko sprawdzić)
@joujoujou gdzie to znalazłeś? |
Ilość załączników: 1
To ja już głupi całkiem jestem i nie mam pojęcia co jest złego, jak do tej pory jesteś jedynym nieszczęśliwcem z takim problemem. :glaszcze:
A ja mam pytanie z innej beczki, co to jest za gość (ten na dole)? ??? |
@Piterniel - reinstalacja javy - zero rezultatow
@Joujoujou - objawy takie byly dawno temy dla mnie typowe jak uzywalem Opery pod ff pierwszy raz taki numer, ale w temacie - czekam na calkowite zaladowanie strony - nic to nie zmienia |
@nimal, może strona Ci się do końca nie ładuje, to wszak typowe objawy. :idea:
|
Przeinstaluj Jave
|
nic z tego :(
|
Usuń jeszcze raz cookies oraz cache przeglądarki, po wczytaniu strony dodatkowo ją odsnież (F5)
|
a jakies pomysly jak to moge naprawic :> bo ze nie macie bledu raczej a chodzi o ustawniani u nie to juz widze - skoro mi na innej przegladarce szwargocze a z ff tez nikt nie zglaszal rpoblemow - bo na pewno ktos inny juz tez by sie awanturowal ;)
edit: oproznienie cachu tez nic nie dalo... zaraz sie okaze ze wy zminiliscie silnik a ja mam sysa reinstalowac :> :P eh - i emotow tez nie moge klikac - musze wpisywac reczni... edit: czyzby cos o jave wobec tego chodzilo... niby mam nowa poprawna i wsio inne dziala... |
hmm...dziwne bo u mnie:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeglądarka: Opera 8 |
oj sa bugi w zwiazku z przesiadka
zeby zmienic styl musialem wchodzic w ustawienia - lista wyboru na dole strony nie dzialala nie pokazuje opisow reputek i przycikow pod postami (tych - dodaj reputacje, komunikatorow, zglos post itd) nie moge dac reputacji bo mnie wywala na gore strony... skasowalem ciasteczko cdrinfo i wylogowalem sie i dalej nic... edit: ale dziala pod ie czyzbym musial wszystkie ciasteczka usunac... :( edit2: usuniecie wszytskich ciasteczek oczywiscie nic nie dalo... :( pod ie wsio dziala pod ff nie, przynajmniej u mnie od dzis - wczoraj bylo ok wiec sadze ze to zmiany forum cos mi namerdaly |
Cytat:
no właśnie ziomki i jak mam edytować moje FAQ w dziale CD-R ?! :) za dużo kombinujecie tam :wow: |
Cytat:
Jeśli np. pierwszy post w temacie jest czymś w rodzaju przewodnika/FAQ to przycisk http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif jest przecież nieodzowny (Calme na pewno wie, o czym myślę), zresztą niejednokrotnie zdarza się, że błędy w poście zauważa się później, a teraz nie sposób takie ewentualne błędy poprawić. :( |
gdzie podziało się edytowanie postów ?
Niby pisze "możesz edytowac swoje posty" no ale przycisku nie widze :| edit: sorki teraz zobaczyłem - kiedyś można było edytować posta nawet jak ktoś nizej dopisał innego posta a teraz kicha :| |
U mnie i na zwykłym (testowym ;p) userze działa bez problemu :)
Zmień tą przeglądarkę :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |