![]() |
Dzieje się tak na linuxie/windowsie bez firewalla, w kazdej przegladarce :|
U mnie tak: http://img179.echo.cx/img179/3410/for0jc.jpg http://img129.echo.cx/img129/4643/cdr3ho.jpg PS zna ktoś stronke w której podawało się adres strony, a ona liczyła czas otwierania się...?? :) |
Co do edytowania własnych postów, to jak próbuję to zrobić, to otwieranie się strony, zakładając, że w ogóle się uda, trwa kilka do kilkunastu minut.
|
ja nadal nie wiem o co chodzi.
problemy były jak załoga grzebała. ja za problem uważam małe zacinanie się forum czzasami. (jak łącze mam czyste 640 neo) a może to być spowodowane dużą liczbą userów.... ale ogólnie śmiga. jak się tnie to wiem z jakiego powodu - download na poziomie 78KB/s || |
Sam nie wiem, o co chodzi, bo teraz na przykład chodzi mi wszystko idealnie..
|
hmm, to ciekawe, Piterniel polecił mi pewne proxy przez, które forum śmiga aż miło, coś (ktoś) blokuje chyba pewne ip... :| ale dlaczego?
|
Cytat:
pozdr. |
Użyjcie proxy :
193.219.28.144:8080 |
Chyba Panowie robicie z igły widły !
Ja mam neo 128 i wszystko działa jak trzeba , nie narzekam ! Owszem czasami się zdaży przycięcie na 3-5 sek , ale czasami i tyle ! Jak dla mnie to jest spoko ! A wina nie leży po stronie CDRinfo, takie moje zdanie. Może teraz nie piszę , ale za to czytam :) |
Cytat:
Piterniel dzięki. #edit Czołgista wszystkie inne strony wczytują się z szybkością adekwatną do szybkości łącza, którego używam problem jest tylko z cdrinfo.pl Wiem jak ta strona wczytywała się wcześniej i widzę jak wczytuje się teraz, (bez proxy) nie przesadzę jak napiszę, że jest dziesięć razy wolniej. Dlatego nikt tu nie robi z igły wideł tylko zgłąsza zaistniały problem i liczy na jego rozwiązanie. Wspólnie próbujemy wydedukować, co się popierdzieliło. pozdr. |
Cytat:
U mnie np problem nie występuje, ale jestem w sieci lokalnej przyłączonej do DSL-a. Podobnie kilka innych osób, które o to pytałem. Jeżeli powodem jest jakieś tajemnicze blokowanie użytkowników neostrady, to mamy problem. Proszę o potwierdzenie, bądź zaprzeczenie mojej teorii (tzn, czy macie neo, czy coś innego). |
Gallus akurat nie ma neo ;)
Ja mam neo i działa mi dobrze bez proxy, ale lepiej z proxy :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja osobiscie jestem na Aster Warszawa, w domu zew. IP, w firmie wew. IP za wlasnym NATfirewallem i Barricada :D
Na obu IP chodzi slabo, chodz obecnie lepiej. Juz nie ma takich zaciec. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |