![]() |
Cytat:
|
no dzisiaj to i ja ponarzekam.
wszystko jest pięknie, tylko żadna stona nie może załadować się do końca, trzeba czekać minutę, dwie aż dociągnie do końca. wygląda to tak: klikam na coś, strona się ładuje w mgnieniu oka a potem stoi (pasek prawie cały i klepsydra przy wskaźniku). :| |
A mi wszystko ładnie działało na tych podanych przy okazji ustawieniach proxy aż do dzisiaj, kiedy nagle przestały mi się otwierać jakiekolwiek strony. Musiałem wrócić do zwykłych ustawień. Forum na razie na nich chodzi, ale już zdecydowanie powolniej..
|
Cytat:
|
No niestety nadal forum ładuje się ~45s :( a proxy ciągle szwankuje :|
Są jeszcze jakieś nadieje, że forum będzie działało mi normalnie...?? |
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo duzo grafik idzie z wolnych serwerow, dodatkowo (o zgrozo) najwiekszym przymulaczem sa informacje o dostepnosci uzytkownika na gg i tlenie (choc gg najbardziej ma przeciazone serwery). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Użyj innego z serii w3cache ;)
|
Witam!
Gdy próbuje odpalić www.cdrinfo.pl albo forum.cdrinfo.pl wyskakuje komunikat: http://img204.echo.cx/img204/3/capture13gz.th.jpg Czyżby baza danych padła? |
Nic nie padlo, jak widzisz juz wszystko jest ok
|
Właśnie przeprowadziliśmy modernizację serwera. Jeszcze przez jakiś czas mogą pojawiać się różne kwiatki, ale dopieszczamy konfiguracje :) Prosimy o cierpliwość.
|
Cytat:
EDIT: Wyprzedziliscie mnie. |
Ilość załączników: 1
to było dzisiaj piękne ||
ale jak teraz wszystko śmiga :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:14. |