![]() |
Forum smiga jak zawsze, czyli bardzo dobrze :spoko:
|
Cytat:
|
Witam
No Panowie bardzo dobra robota forum jak i glowna zap****la jak Ferarri, normalnie cos pieknego, malo jest stron ktore laduja sie rownie szybko :piwo: :piwo: test edycji postu :piwo: jestem w szoku :piwo: :piwo: |
Czy naprawdę nic nie można zrobić z tymi powiadomieniami? ???
|
Cytat:
A tak na serio, u mnie działają powiadomienia. Spróbuj usunąć cookie, wylogować się i zalogować ponownie. |
ja miałem inny problem - zaznaczyłem, aby nie wysyłało a wysyłało :D zlikwidowałem prenumeratę wszystkich dyskusji po tym jak na skrzyni miałem 600 maili i musiałem to przesiać ^_^
a... forum śmiga :P |
Cytat:
Zreszta problem ten pojawił się wraz z wyłączeniem i włączeniem forum A ponadto to nie tylko mój problem :nie: Kilka postów wcześniej to samo sygnalizowali grzeniu, @ndy i Piterniel :czytaj: :| |
Potwierdzam. Ja tez nie dostaje powiadomien.
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc może to już .... :spoko: :mruga: |
Do mnie również :D
|
Cytat:
Znowu przyszło! :fala: Czyli już dobrze :mruga: Więc jednak Cytat:
Cytat:
To już kolejny raz, gdy zawodziło forum, a zwalano na userów :czytaj: A jaki z tego morał? :idea: Administrator zawsze wie jak zrobić sobie dobrze ... :> :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Aaaaaa ... To co innego :taktak: To zmienia postać rzeczy W takim razie podziwiamy szybkość i sprawność działania wszystkich osób Które do rezurekcji forum w tak krótkim czasie Przyłożyły swoja rękę lub chociaż by palec By swe miejsce w tej społeczności Mógł znów znaleźć każdy bywalec ... :mruga: :czar: |
Od dwóch dni forum śmiga jak ta lala :) - zniknęły problemy z otwieraniem kilku zakladek jednocześnie, edycją postu ( emoty itp.) a takie miałem od dłuzszego czasu.
Jeżeli do tego przyczyniła się akcja finansowa - to jestem w pelni zadowolony z jej rezultatów. ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |