![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#256 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2002
![]() |
jaki program do nagrywania cd na PSX i PS 2 ???????????
Witam.
Szukam programmow ktore umorzliwia mi nagrania plyty ktora bedzie chodzila na PSX i PS2. Za pomoc z gory dzieki all :-)! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
Gość
|
psx copy
jk mam prawidBowo skopiowac plyte z psx?Wiem , ze clone cd to robi jednak kiedy próbowalem to zrobic to ,owszem,kopiuje,jednak tak wypalona plyta nie dziala na pleyu.
|
![]() |
![]() |
#258 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2002
![]() |
Sprobuj na plytach 650Mb.Starsze konsole nie toleruja 700.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
moze musisz przerobic sobie konsole
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
kopiowanie gier PSX
Witam.
Probowalem kopiowac gry z PSX przy pomocy Nero 5,5 niestety z wiekszoscia jest problem kopiuje przy pomocy CD Copy i niestety po wypaleniu nie sa odtwarzane na PSX ![]() Czy ktos moze juz sie tak bawil i ewentualnie za pomoca jakiego programu ? Ewetualnie gdzie ja robie blad ? pozdr. Ceber |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Gość
|
popierwsze niewszystkie gry da sie poprostu przegrac i grac ,do niekturych gier zabezpieczonych musisz dograc patcha ale to bardziej skomplikowane
inne gry jak teken Driver itd.. kopiujesz normalnie z cd na cd ale nie szybciej niz razy dwa jak twoja nagrywarka nagrywa z najwolniej razy 4 to nagraj razy 4 i nie na jakis tanich plytkach tylko na firmowych ja osobiscie nagrywam tylko na cdr firmy Sony i zawsze gierka idzie bez problemow no i otrzywiscie w konsoli musisz miec chipa no ale jak prubujesz nagrywac to przypuszczam ze masz konsole przerobiona i jeszcze jedno konsola nie czyta Cdr-w tylko cdr |
![]() |
![]() |
#262 |
Nowy na forum
![]() |
Witam.
Tx za info ![]() Czy jest gdzies info do przeczytania odnosnie kopiowania tego patcha ? pozdr Ceber |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
nero kopiuje psx
tryb 2 raw zapisz blędy takimi jakie są i nigdy nie miałem problemu,kwestia zniszczenia płyty ,dłużej czyta .Chyba że brak patcha(jak wyżej),albo brak chipu w konsoli |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Nowy na forum
![]() |
Witam.
I nadal sie nie dowiedziale co to za patch skad go sciagnac i gdzie o nim poczytac ![]() Ale dziekuje za zainteresowanie, jak bog da to sie jeszcze dowiem o tym patchu... pozdro Ceber |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Gość
|
na tej stronie sa wszystkie patche do gier kodowanych i opis jak to dograc do gry
niestety po angielsku Powodzenia http://www.megagames.com/psx/psx_patches.shtml |
![]() |
![]() |
#266 |
Nowy na forum
![]() |
Serdeczne dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Gość
|
Cytat:
i chodzi wszystko jak tralala a nagrywam x4 w easy cd creator |
|
![]() |
![]() |
#268 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
skopiowałem około 70-90 płyt z psx wszystkie clone cd i nie zpaprałem zadnej płyty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Gość
|
do Eskort
ja mam ponad 200 gier na PSX same kopie zapasowe :-)
i wiem ze na tanich plytach gry niepujdom ale jak na twoich idom i sa tanie to jest ok,ale jak kolega wypala pierwszy raz i kupil jakies tanie plytki z firmy XXX to moze byc wina plytek dlatego napisalem zeby kopiowal na firmowych a jak juz bedzie w tym doswiadczony to moze prubowac na jakich plytkach chce i jak gra mu niepujdzie to juz bedzie wiedzal dlaczego |
![]() |
![]() |
#270 |
Gość
|
Naucz się pisać po Polsku, ***any w dupe jego mać analfabeto. Nic nie zrozumiałem z twego bełkotliwego przesłania.
|
![]() |
![]() |
|
|