![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#271 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Witka.
A wiec tak: kilka gierek juz skopiowalem i nie bulo zadnego problemu dopiero od jakiegos czasu zaczely sie cyrki dziac. Mysle ze moze to miec z wiazek z tymi patchami, ale glowy nie dam. Wlasnie siedzie i staram sie rozkminic ta stronke anglojezyczna. Jezeli ma ktos dokument na temat tych patch-ow w wersji polskiej albo jest w stanie wytlumaczyc jak laikowi krok po kroku to bede wdzieczny ![]() Ps. wypalam na platinium 700 pozdro Ceber |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#272 |
Nowy na forum
![]() |
Aha,
co z tym patchem mam zrobic ? Bo jezeli wypalam w trybie Copy CD to nie mam mozliwosci dozucenia tych kilku plikow. pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2002
![]() |
Sluchaj Ceber. Chcialbym tylko sie od ciebie dowiedziec, czy probujesz robic kopie z orginalnych plyt PSX (z czarnym spodem) czy przez kogos juz wypalonych?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
![]() A wiec tak , kopie robie z plyt juz wypalonych przez kogos (kopia). Po drugie po zmianie w ustawieniach nerusa zeby zapisywal bledy takie jakie sa jest juz wszystko oki ![]() Jednakze ciagle nurtuja mnie te patche, i jak by mial ktos jakis dokument w j.polskim bede wdzieczny za podeslanie: cebere@interia.pl dzieki i pozdrowionka Ceber |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Gość
|
Jak przegrac plytke gry PLAY STATION
Witam
mam problem z przegraniem gier play station posiadam cdrw sony 16x jesli nie sprawiam wam wiekszego problemu to prosze odpiszcie jakim programem mam ta plytke zgrac. DZIEKUJE. |
![]() |
![]() |
#276 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.02.2002
![]() |
Program: CloneCD
Przy robieniu kopii zaznacz "odczyt danych subkanałowych...." Z tego co mi się wydaje zadziała ![]() Pozdrw |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hej!
Żeby przegrać taką grę, musisz posiadać nagrywarkę z Dao Raw, kompatybilną z programem clone cd. Ja takich gier nie kopiowałem, ale powiem, co proponuje program CloneXXL: Zaznacz odczyt danych subkanałowych audio i data i nie naprawianie danych subkanałowych. Przegrywaj w trybie Raw Dao. To chyba wszystko. Pozdrawiam artoor
![]() |
#278 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Najlepszym kombajnem do wszelakiego kopiowania płytek cd jest clonecd proponuje też clonyxxl i po kłopocie!
pozdrawiam - taz40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Może się nie znam, ale po co kopiować niezabezpieczoną płytkę clonecd? Ani nie wprowadzi korekcji, tylko tak na żywca płytkę weźmie... ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.10.2000
![]() |
CloneCD i ClonyXXL.........jak byś przeczytał inne posty ..to byś wiedział...ten problem był już poruszany....y.....milion razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
Kłopoty z kopią (bezpieczeństwa) na PSX
Mam problem z wykonaniem kopi Bezpieczeństwa na PSX.
Wykonuje ja na ClonCD z ustawianiami z Clony XXL i niektóre płyty chodza a niektóre nie. Czy to wina nośnika, Czy z byt dużej prędkości odczytu lub zapisu. Proszę poradźcie coś bo jestem w kropce. Macek |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
Małe wtracenie:))))
Jak szybko powinno się kopiować trybem dao-raw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Jeszcze nie widziałem oryginalnej płytki na Sony PlayStation nie zabezpieczonej,są zabezpieczne przeważnie PSX/LIBCRYPT ja takie kopiuje na teacku 524 metodami opisanymi powyżej no i jest wszystko ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Przy założeniu, że konsola jest przerobiona
![]() |
![]() |