![]() |
zmień prasę którą czytasz bo ta cię okłamuje
|
Cytat:
Witam Wlasnie wrocilem z podrozy z wakacji i mile mnie zaskoczyl widok tego posta :) Ja tam nie mam nic ciekawego do powiedzenia, ale fajny sie post zrobil. A ladowanie, no coz :))) Pozdro. AGzor |
wejdz do temetu "Jak sie przegrywa plyty Playstation!" tam jest wszystko opisane a nawet wiecej
|
Mam gre w image'u .bin ( CDRWIN ) tylko nie wiem ja nagrac plyte z tego obrazu.
|
Zauwazyliscie (dziwne zeby nie) ze w poscie jest miejsce tylko na 100 opowiedzi. Potem wskakuje nastepna strona...
... Jestem 109 :-) ... Jestem 109 :-) ... Jestem 109 :-) ... Jestem 109 :-) ... Jestem 109 :-) ... Jestem 109 :-) Chyba mam deja vu. |
Cytat:
|
Jak się przegrywa płyty z Playstation...hmm...NIE MAM POJĘCIA! ;-) ale skoro tylu ludzi się już wpisało to ja nie chce być gorszy ;-)
|
Jak skopiować płytę PSX?
mam problem ze skopiowaniem płyty PSX. Próbuje skopiować płytę już skopiowaną, kupioną na giełdzie. Uzyłem do tego CloneCD. Ale po nagraniu jest widoczna tylko przez nagrywarkę. Ani cdrom, ani PSX jej nawet niewidzą. Jak ktoś wie co zrobić z tym fantem, to bardzo proszę o pomoc.
|
Forum słuzy nie tylko do zadawania pytan, ale i do czytania odpowiedzi wiec zajrzyj laskawie do starszych postów bo twoje pytanie bylo rzucane juz chyba kilkanascie razy. A swoja droga wystarczy poczytac dokladnie strone CDRInfo aby dowiedziec sie jak skopiowac plyte PSX.
Pozdrawiam. |
A co rozumiesz pod sformulowaniem ze CD nie widzi plyty???.
Pozdrawiam. |
Pytanie-Proszę o odpowiedz
Mam pytanie czy na następującej konfiguracji jest możliwe
nagrywanie płytek (piraty) na PSX? nagrywarka MITSUMI CR-4804TE Cd-rom Asusu CD 500/A program Nero v 5.5 Jeżeli tak to prosze bardzo o opis (szczegółowo) jakie opcje musz być ustawione w NERO? Z góry dziękuje. Pozdrowienia |
opcje byle jakie dobże by było żebyś tylko sesję zamknął
|
kup lustro
|
napisz co to znaczy że cd rom nie widzi płytki czy tylko zawartości? a pokazuje ile ma płytka mb?
|
wywal nero...
do psx wez clona zaznacz 2 pierwsze opcje przy czytaniu a potem pierwsza przy wypalaniu jesli nagrywara czyta subcanaly (o ile bedzie trza) to psx gotowy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:05. |