![]() |
Cytat:
Ciekawe jak to ze juz coraz blizej "sety" Pozdro fur alle manchen (kurcze jak to sie pisze) a w szczegolnosci dla pana C (pseudonim Callisto :) |
Tu Masz racje coraz bliżej sety ;-) Mam pytanie do Calisto: czy na Twoim nowym zdjeciu jestes Ty ???
|
Cytat:
|
Ratuję Najdłuższego Posta (bo już spadał w dół na liście).
Pozdrowienia dla wszystkich. |
No wiem jak u calliego ale u mnie to jest zdjecie z paszportu :)[/quote]
No nie powiem .... }> To zjdecie chyba z mlodzienczych lat :-) |
Skoro mowa o psx to nie zna moze ktos jakis stron własnie z iso do playa?
|
nie odmówie sobie tej przyjemnosci bycia setnym!!
:)))))))) Pozdrawiam i dołaczam sie do pytania wyżej. |
No to jestem 100 wiec sprawdzilem i playstation tylko i wylacznie na 650mb na 700 nie idzie przynajmniej te stare konsole tego nie trawia, nagrywalem clone subkanaly audio i data, bez nie sprawdzalem
Pozdrowienia |
jestem 101
hura!!! |
Kurde jeden dzien Mnie nie bylo i juz setka przeszla Mi kolo nosa ;-) ale moze bede 200-setny }>
|
Zuważyliście, że w spisie tematów jest 102 odpowiedzi, a ja tutaj widzę tylko ( ;) ) 103 ???
No dobra, teraz już 104 ;) Pozdro. |
Co do pytania dotyczacego zdjecia :-) TO NIE JA (ja nie zapuscilem jeszcze korzeni, chociaz jak tak dalej bedzie to nie wiem jak to sie skonczy, zwlaszcza przy ladowaniu TEJ strony). A co do obrazów gierek w sieci to na tej liscie moze cos znajdziecie http://kunden.swhamm.de/darkness/appz.htm , w kazdym razie tego wam zycze, jak równiez udanych wakacji. :-)
Pozdro. |
ave long topicmeni :))
a moze by tak skopiowac na cdrw / czym kto uwaza :)/ wrzucić pod bleem'a i jak chodzi to to samo zrobić na cdr i grac na psx / strat żadnych bo to rw/ a jak nie to zmodyfikowac warunki poczatkowe/ program i jego ustawienia or wypalara/ i tak oto / moim skromnym zdaniem :) );/ mozna rozwiązac problem czy po skopiowniu bryka czy nie |
next jak sie prsegrywa płyty psx :)
a ja mam little problem byłe m105 i mnie nie pokazało :(((
jakieś ograniczenie długisci tematu - toz to niehumanitarne / tyle sie opisałem a tu nic :( :) pozdro sorki za bład w temacie ale przeoczyłem sqrczybyka :) |
nagrywanie płyt SONY PLAYSTATION
dosyc niedawno qpilem nagryware i nie wiem jeszcze czym wypalac PSX'y, z tego co czytalem Clone ich nie kopiuje, zatem jakiego programu i jakiego krazka najlepiej uzyc ?
[mam Ricocha MP7083A] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |