![]() |
A czym kopjujesz???? Wal to CDRWinem albo PSXCopy. Clonem tez bez problemu. Tylko czytaj żródłowa płytke w nagrywarce>obraz> i wypalaj z obrazu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
SprobujCDRWInem 3.8 lub wyzszym. Cdpsx do nagrywarki>kopjuj.utwórz obraz nie dawaj zbyt duzej predkosci odczytu 4-8ź nie wiecej... a potem dziabnij z obrazu.... jak nie pójdzie to daj znac moge Ci przegrac i podesłac Poczta Polska po 5 zeta plus cd i koszty przesyłki....
|
Cytat:
|
Kiedys probowalem tez Neronem i nic , a ostatnio zainstalowałem wersje 5.5.5.1 i ładnie pali
|
masz 3 możliwości albo masz zwalone źróło, albo masz słaby cd rom i przy odczycie generuje ci błędy albo płyta jest zabezpieczona i przy odczycie masz błędy. gadanie o różnych programach to walenie w bambus zobacz pod clone cd jaka jest struktura płytki to znaczy podaj ile jest tracków data i ile audio i jak są ułożone to Ci powiem co dalej
|
Cytat:
|
Cytat:
2 możliwość raczej też teac 8 -4 miesięczny. 3 możliwość prawdopodobna. Jak tylko zobacze i posprawdzam to dam znać - chwilowo miałem przerwe w "pracy" ale nadrobie stracony czas - dzięki za pomoc jak tylko coś to dam znać. |
Jaka nagrywarka ;))
Tym razem wybor dotyczy tylko x24, czy Teac, czy Plextor, czy jeszcze cos. Dlaczego jest tak wielka roznica miedzy cenami urzadzen tych firm? Spotkal sie ktos z tym, ze przy nagrywaniu gier na psx z predkoscia x24 plytki nie sa prawidlowo odczytywane w konsoli? No i ile w praktyce zajmuje nagranie plytki 700MB przy x24. Gdzie mozna poczytac o testach wyzej wymienionych urzadzen? Na razie tyle.
Pozdrawiam |
W praktyce 700MB jest już w 3min 40sek.
Mam Plexa i nie ma żadnych problemów. Im krótsza płyta tym szybciej :-), przecież nie zawsze palimy równe 700MB Pozdrawiam |
Jak to z tym jest?
Mam płytkę od Playstation. Jak przegrywa się takie płyty? Czy wystarczy CloneCD? Czy można z plików na tej płytce przerobić je na dane, z których można korzystać na zwyczajnym PC bez potrzeby użycia emulatora?
|
Bez problemu przegrasz clonem.
Natomiast co do drugiej czesci to chyba nie mozna. |
spoko wedłóg przyjaciół zza Buga to się da, mam kopie Tekkena 3 na pc / spratowałem pirata a co mi tam ...albo tu :) / no po prawdzie to odpala on bleema ale zwykły user nie zauważy :))))))/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |