Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f104/)
-   -   Jak się przegrywa płyty dla Playstation?! (https://forum.cdrinfo.pl/f104/jak-sie-przegrywa-plyty-dla-playstation-2688/)

n0rb 27.01.2002 19:57

jaki program do nagrywania cd na PSX i PS 2 ???????????

Witam.
Szukam programmow ktore umorzliwia mi nagrania plyty ktora bedzie chodzila na PSX i PS2.
Za pomoc z gory dzieki all :-)!

elbrowaro 28.01.2002 21:11

psx copy

jk mam prawidBowo skopiowac plyte z psx?Wiem , ze clone cd to robi jednak kiedy próbowalem to zrobic to ,owszem,kopiuje,jednak tak wypalona plyta nie dziala na pleyu.

Jarek 28.01.2002 21:16

Sprobuj na plytach 650Mb.Starsze konsole nie toleruja 700.

sobi1 28.01.2002 23:50

moze musisz przerobic sobie konsole

Ceber 11.02.2002 22:26

kopiowanie gier PSX

Witam.
Probowalem kopiowac gry z PSX przy pomocy Nero 5,5 niestety z wiekszoscia jest problem kopiuje przy pomocy CD Copy i niestety po wypaleniu nie sa odtwarzane na PSX :(
Czy ktos moze juz sie tak bawil i ewentualnie za pomoca jakiego programu ?
Ewetualnie gdzie ja robie blad ?
pozdr. Ceber

oni 12.02.2002 00:59

popierwsze niewszystkie gry da sie poprostu przegrac i grac ,do niekturych gier zabezpieczonych musisz dograc patcha ale to bardziej skomplikowane
inne gry jak teken Driver itd.. kopiujesz normalnie z cd na cd ale nie szybciej niz
razy dwa jak twoja nagrywarka nagrywa z najwolniej razy 4 to nagraj razy 4
i nie na jakis tanich plytkach tylko na firmowych ja osobiscie nagrywam tylko na cdr firmy Sony i zawsze gierka idzie bez problemow no i otrzywiscie w konsoli musisz miec chipa no ale jak prubujesz nagrywac to przypuszczam ze masz konsole przerobiona i jeszcze jedno konsola nie czyta Cdr-w tylko cdr

Ceber 12.02.2002 07:50

Witam.
Tx za info :)
Czy jest gdzies info do przeczytania odnosnie kopiowania tego patcha ?
pozdr Ceber

jacoob 12.02.2002 19:29

nero kopiuje psx
tryb 2
raw
zapisz blędy takimi jakie są
i nigdy nie miałem problemu,kwestia zniszczenia płyty ,dłużej czyta .Chyba że brak patcha(jak wyżej),albo brak chipu w konsoli

Ceber 12.02.2002 22:18

Witam.
I nadal sie nie dowiedziale co to za patch skad go sciagnac i gdzie o nim poczytac :((
Ale dziekuje za zainteresowanie, jak bog da to sie jeszcze dowiem o tym patchu...
pozdro Ceber

oni 12.02.2002 23:03

na tej stronie sa wszystkie patche do gier kodowanych i opis jak to dograc do gry
niestety po angielsku

Powodzenia
http://www.megagames.com/psx/psx_patches.shtml

Ceber 13.02.2002 22:19

Serdeczne dzieki :)

Eskort 14.02.2002 13:59

Cytat:

oni (12-02-2002 00:59):
popierwsze niewszystkie gry da sie poprostu przegrac i grac ,do niekturych gier zabezpieczonych musisz dograc patcha ale to bardziej skomplikowane
inne gry jak teken Driver itd.. kopiujesz normalnie z cd na cd ale nie szybciej niz
razy dwa jak twoja nagrywarka nagrywa z najwolniej razy 4 to nagraj razy 4
i nie na jakis tanich plytkach tylko na firmowych ja osobiscie nagrywam tylko na cdr firmy Sony i zawsze gierka idzie bez problemow no i otrzywiscie w konsoli musisz miec chipa no ale jak prubujesz nagrywac to przypuszczam ze masz konsole przerobiona i jeszcze jedno konsola nie czyta Cdr-w tylko cdr
Z tymi firmowymi to chyba przesadziles ostatnio wypalalem 10 gierek na psx na esperanzah po 1,50 pln
i chodzi wszystko jak tralala a nagrywam x4 w easy cd creator

kuger 14.02.2002 21:43

skopiowałem około 70-90 płyt z psx wszystkie clone cd i nie zpaprałem zadnej płyty

oni 14.02.2002 23:22

do Eskort

ja mam ponad 200 gier na PSX same kopie zapasowe :-)
i wiem ze na tanich plytach gry niepujdom ale jak na twoich idom i sa tanie to jest ok,ale jak kolega wypala pierwszy raz i kupil jakies tanie plytki z firmy XXX to moze byc wina plytek dlatego napisalem zeby kopiowal na firmowych a jak juz bedzie w tym doswiadczony to moze prubowac na jakich plytkach chce i jak gra mu niepujdzie to juz bedzie wiedzal dlaczego

adamz 15.02.2002 12:18

Naucz się pisać po Polsku, ***any w dupe jego mać analfabeto. Nic nie zrozumiałem z twego bełkotliwego przesłania.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50.