![]() |
O Kurna!
Pozdrawiam wszystkich. Sorry, może powinienem otworzyć nowego posta ale czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest playstation? Pozdrawiam jeszcze raz Bobek2. |
Dopuszczam pięć możliwość:
Albo se jaja robisz... Albo obudziłeś się po 20 latach hibernacji... Albo sie zgrywasz .. Albo jesteś nie z tego swiata ... Albo SERIo niewiesz !!! Otworz lepiej nowego posta lamerku :) Gazor. P.S. Albo pisz tutaj ... Jak wolisz ... |
A tak właściwie to o co tu chodzi ?
Bo już się trochę pogubiłem......... Dzięki za nominacje na tekst miesiąca. Liczyłem że go docenicie :) No, a playstation to takie playstation 2. Tylko że bez dwójki i trochę mniejsze .... |
No to teraz już wiesz: to takie playstation2 tylko bez 2 i troche mniejsze... HAHAHAHA Dobre to było !!!
Hej, zbóje kończmy temata bo nam go wywalą :) Pozdro. Ostatni post firmy GAZOR |
Panowie !!!
Jak przekroczymy magiczną ilość 50 postów - wszyscy dostaniemy od Miśka nagrody !!! :) |
juz duzo nie zostalodo 50 postow co wy wszyscy ujadasie na te PSX to jest najwieksza chala dla dzieci co se lubia pograc papapap
|
Cytat:
A tak poważnie, to kurka się z tobą nie zgodzę. Ja b. miło wspominam gry np. Tekken i Crash Badicoot. |
Wypalanie na PSX'a
Witam. Mam pytanie. Jak ustawic program Nero aby mozna bylo przegrywac plyty na playstation?
|
Cofnij sie ciut w czasie :) bo temat był całkiem niedawni tu poruszany
pozdro |
Chiałem tylko trochę odświeżyć nasz (chyba) najdłuższy temat :)
pozdrawiam wszystkich melancholików |
metoda - odświeżyłem "specjal for you" temat który poruszył DEVILx - czytaj i baw się dobrze. :) (tzn. ucz się :) )
pozdrawiam |
oz ty.
|
Cytat:
|
Nie, Twój jest 48.
Moj jest 49 (post) :-) |
To były dobre czasy :-)
I cool post |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |