![]() |
Cytat:
LG 8080B JEST W STANIE PRZEGRAC PLYTKI NA PSX. Jak do tej pory (od ok 7 mcy) przegralem ok 30 plytek PSX (kolesie czasem przychodza do mnie zeby im to, czy tamto wysmazyc - podkreslam iz nie robie tego hurtowo, ot raz na 2 tygodnie mam kilka plytek) i jak do tej pory nie udalo mi sie przegrac tylko 1 - PSX COPY 6.2 nie chcial jej zrzucic na dysk bo byla strasznie zjechana. Combo LG 8080+PSX COPY 6.2 _na pewno_ przegrywa cd na play`a. Koniec. Pozdrawiam ! |
Cytat:
Naprawde, stokrotne dzieki ! Jeszcze raz dziekuje. Kurde alesmy nabili postow :) :D Pozdro i dzieki. Gazor P.S. Chwala ze sa tacy ludzie jak Ty :) Jeszcze raz dzieki |
jestem posiadaczem Lg 8080b , wypróbowałem PSXCOPY 6.2 i nic . Nadal twierdzę , że ta nagrywara nie radzi sobie z płytami na psx.
|
Czy tutaj sie zamawia frytki?
|
Cytat:
|
"TAK !!!
LG 8080B JEST W STANIE PRZEGRAC PLYTKI NA PSX. Jak do tej pory (od ok 7 mcy) przegralem ok 30 plytek PSX (kolesie czasem przychodza do mnie zeby im to, czy tamto wysmazyc - podkreslam iz nie robie tego hurtowo, ot raz na 2 tygodnie mam kilka plytek) i jak do tej pory nie udalo mi sie przegrac tylko 1 - PSX COPY 6.2 nie chcial jej zrzucic na dysk bo byla strasznie zjechana. Combo LG 8080+PSX COPY 6.2 _na pewno_ przegrywa cd na play`a. Koniec. Pozdrawiam !" Mam LG 8080 razem z PSX COPY 6.2. Wszystko byloby dobrze gdzyby nie to ze ten progs nie dziala mi na moim kompie ,ani w Win Me ani Win 2000. Podaj moze skad sciagales ten progs bo moze ja sciagnalem wersje uszkodzona. |
jaka gre chcesz przegrac ?
|
Widze ze tu Chłopcy gadu gadu, a tu juz ponad 80 postów ;-) oby tak dalej }>}>}>
|
Bijemy rekordzik?
Dobra... jestem nr 86 (chyba). |
Jak rekord to rekord jestem 88 :-) }>}>}>
|
ciekawe kto będzie setny.
A czy PSX czyta płyty CD-RW ? Moze to jest przyczyną moich niepowodzeń ? ;przypominam , że combo lg8080b + psx copy 6.2 + płyta CD-RW u mnie nie chodzi. |
Cytat:
Ale chyba nie, psx nie czyta plyt cd-rw |
no to sprawdziłem : lg8080b+psxcopy faktycznie umi przegrać .
Dzięki . |
To ja dziekuje za Wasza pomoc.
Kolega sie napewnio ucieszy :) No to jak juz jestem 91, to moze bedzie w koncu okragle 100 :) Pozdro. Gazor |
Jako ciekawostke podam ze PSXCopy 6.2 nie nagrywa plytek w DAO-raw a tylko w SAO-raw i co wy na to?
Pozdrowionka Gazorku :-) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |