![]() |
ja sie na tym nieznam, ale dalam kiedys znajomemu i probowal to przegrac i nic z tego.
No trudno, ale dziekuje za pomoc |
Najpierw napisz czym nagrywasz i na jakich plytach. Obraz iso sam w sobie malo daje, juz lepiej jest miec .img + .sub (czyli gotowy obraz do wypalenia Clonecd).
|
Cytat:
orginalnie byl to plik EBOOT.PBP |
przerobilam go na iso
|
No to dlatego nie dziala. Po pierwsze plyty, po drugie tak skonwertowany plik nei ebdzie raczej dzialal (tu nie mam 100% pewnosci). Poostaje "zrobic" jeszcze raz obraz plyty.
|
a moglabym poprosic o napisanie jak z tego EBOOT.PBP a sa dwa zrobic obraz plyty??
Ja juz sie tak zakrecilam, ze nic z tego nie wiem |
Chodzi o to ze raczej jak przerobisz spowrotem to na iso(chyba ze wyjdzie omg+ccd to clonecd i odpowiedni profil albo alkohol120% i odpowiedni profil PSX)playstation 1) do wypalenia tego) to bedzie kiszka, temu sa dwa bo sa dwie plyty.
Tu kolega napisal jak to zrobic:) http://forum.cdrinfo.pl/f106/eboot-pbp-iso-71077/ tak jak Berion napisal, jesli gra wykorzystuje dane subkanalowe to raczej nie pojdzie, chyba ze sa jakies patche do tego( pod emu psx na pc byly, ale to inna bajka:) |
dziekuje wam bardzo jutro to sprobuje
|
dziendobry to znowu ja:)
Tamto mi nie dziala, ale mam nowe pliki Mam pytanie mam plik bin zajmjacy 719mb i do tego obraz plyty. Wypalalam to ale napisalo ze jest to nie mozliwe. Czy jest tam moze przez to, ze plyta ma 700mb?? Jak tak to dlaczego gry maja tyle mb?? |
zrob zrzut ekranu folderu z plikami, oprocz *.bin'a jest zapewne *.cue
|
Ja przeprtaszam, ale nie rozumiem co toznaczy "zrob zrzut ekranu folderu z plikami"
Mozna troszke jasniej:) Naprawde sie nie znam |
http://www.fotka.pl/pomoc.php?id=99 maly tutorial. Najlepiej widok folderu na szczegoly:)
|
a jak wstawic ten obrazek tu??
tam jest tylko plik bin i obraz plyty ale w drugim folderze(chyba byl razem z tym) jest jeszcze iso |
wrzuc na fotosik.pl i link wklej tutaj.
|
Poczytaj FAQ - dowiesz się jak wstawić zdjęcie, jak również znajdziesz wiele innych przydatnych informacji.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |