![]() |
użyj napędów wirtualnych...np. Alcohol 120% lub Deamon Tools.
|
ale jak wrzucam go na deamona to nie moge go otworzyć bo to jest gra na PS2 pisze że nie może odczytać tego typu dysku albo że nie jest zgodny z systemem windows
|
800MB teraz lepiej?
|
to że to jest gra na PS2 ..to nie problem, wirtual musi odczytać image płyty.
Prawdopodobnie ...ten ISO jest skopany. |
@SEYBOOTH
Więc może to nie jest wcale rip? Jaka to gra? Poza tym jest odpowiedni topic z tego typu pytaniami :jezyk: |
zrobiłem z tego iso bin i cue ale plik wyszedł dużo większy bo ponad 900MB próbowałem też na mdf ale też nie zmieści sie na zwykłego cd
|
Cytat:
dvddecrypter+nero działa |
skorzystaj z programu Nero i po klopocie
Nero kliknij w programie Nero na zakladke "Nagrywarka" (Recorder) a tam wybierz opcje "Kopiuj obraz" ( u mnie "Image brennen" - ja mam niemiecka wersje Nero), w nowym oknie ktore sie pojawi zapodajesz swoj plik *iso i wypalasz na plycie, tylko nie dawaj maksymalnej predkosci nagrywania, gry PS2 ktore zostaly zripowane - polecana predkosc to max.8 powodzenia |
Jak zrobić składanke na PSX ???
Mam pytanie, kto wie jak (lub zna jakis program) do zrobienia skladanki z grami na PSX'a? Pytam sie z czysto ekonomicznych powodow,bo gry maja czesto po 100-200 MB i szkoda plyt :) Z gory dzieqje za odp.
PS. Tylko prosze sobie darowac umoralniajace gadki na temat piractwa (nie jestesmy w konfesjonale). |
Cytat:
A piractwo jest be i szkodzi nam wszystkim :D - joke - |
Nawiazując do do dyskusji, mam od niedawna konsole i chciałbym przegrać grę od kumpla, mam nagrywarke DVD i korzystam z NERO6, mam problem bo nie wiem jak zrobić obraz płyty ISO.
HELP |
PS2 - Nero
Cytat:
przeciez masz mozliwosc skorzystania z darmowego DVD Decrypter ktorym rowniez mozesz wykonac kopie gry na PS2, opis masz powyzej. Jezeli jestes dalej zainteresowany opisem wykonania kopi gry na PS2 z wykorzystaniem programu Nero niema problemu moge ja podac. pozdrawiam :) |
PSX-błąd odczytu-how to copy?
mam taki problem. mam gre PSX i przy probie kopiowania (odczytu) przy 92% w alcoholu wywala mi blad odczytu. co moge zrobic??? czy do PSX mozna uzyc IsoBuster (program do odzysku danych) i wyekstraktowac cala plyty do obrazu ISO??? mysle ze IsoBuster poradzilby sobie z tym (kilka razy przemielilby ten blad i by poszlo)-czy jak to zrobic? a moze w alcoholu ustawic "ignorowanie bledow odczytu"??? ale ta metoda w ostatecznosci-bo wtedy cos w grze na bank by nie dzialalo ;-) plis help
|
@rafi_pl
Przyczyną mogą być np. rysy (o płyty trza dbać :P ).Albo z progsem coś nie tak... Wszystkie inne dobrze zgrywa? Jeśli to wina CD, raczej nic z tym nie zrobisz. W profilu w Alcocholu nie zmieniaj ustawień - wszystko jest "ustawione jak trzeba". |
to jest wina plyty (ryski, ale delikatne)... to co nie skopiuje tej plyty niczym zeby dzialala?? moze tam tylko 1sektor walniety. co zrobic zeby to dzialalo-chociaz startowalo i dalo sie troche pograc?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |