![]() |
obraz bin na psx - jak? :)
czesc!
pytanie prawdopodobnie lamerskie jak 150 ale wole nie psuc 10 plyt zeby dojsc do tego jak to zrobic.. kto pyta nie bladzi podobno... :D otoz mam obraz gry w postaci bin - tylko jeden plik zadnych cue przy tym... w alcoholu bin nie wczytuje.... skonwerotowalem za pomoca winiso do formatu ccd (zrobil mi nawet jakies dane subkanalowe) wypalilem ale dupa niestety.... :) no wiec pytanie jest jak ustawic nero lub ewentualnie winona zeby po nagraniu poszlo w psx'e ?? a drugi problem jest podobny z tym ze nie ma pliku z obrazem sa w sciagnietym rar'ze tylko normalne katalogi i pare plikow - i znowu jak ustawic nero'sa zeby to wypalil i zeby na psx poszlo? czy w ogole to sie da rady zrobic?? dzieki!! :_ |
hej!
pytanie pierwsze juz nieaktualne - znalazlem na forum trik zeby zrobic plik cue i jak go zrobic... zrobilem, zaraz wypalam i zobaczymy... :D a druga kwestia nadal aktualna.. :) pozdr lukasz |
@lukasz-23
Mogłeś również (skoro nie miałeś *.cue) zamontować w virtualnym napędzie i z niego kopiować). Daj sobie spokój z Nero... Pociągnij Alcohol120% (mniej gimnastyki). Drugaczęść twojego pytania: A nie rozpakowałeś czasem *.iso? WSZYSTKO TO JUŻ BYŁO [!] |
wszystkie tamte obrazy byly z direct connecta, jak sciagalem z torrenta to dzialaly. ale to dziwne, bo wszystkie obrazy dzialaly z dysku :(
|
Jejq mam problem S*******...em duuzo płyt i dalej nie wiem dlaczemu. Sciagnalem obraz spakowany rarem, rozpakowalem i dostalem dwa pliki jeden to bin drugi to cue. Jest to cd nie dvd wiem ze tego nie polecacie ale chociaz wyjasnijcie mi dlaczego jak zamontuje bina w virtualnym cd i go skopiuje na plytke to w konsoli nie chodzi, jak plik bin i cue przegram nero to nie chodzi, jak przegram samego bina to nie chodzi i jak otworze bina i skopiuje to co jest w srodku i nargam to tez nie chodzi. Jednym slowem nie wiem jak to zrobic zeby chodzilo. Za zadnym razem nie wykryl plyty. Aaaa mam nowiuska konsole z R3
|
Na przyszłość ->
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...469#post373469 |
GTA SA problem z kopią bezpieczeństwa
Mam pytanie co jest grane na orginale gra śmiga bez żadnej zawieszki a jak sobie ją skopiowałem na dvd-r TDK + LiteON 1653S to gra się zawiesza co jakiś czas pisze że disk error wypalałem na x4 - bo wolniej się nie da :( - co jest nie tak ??
|
jest już na PC ??
|
nie jest na PS2 :D
|
Cytat:
Na przyszłość -> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39048 |
napewno nie jest to wina lasera - zostal zamontowany tydzień temu i czyta jak narazie wszystko :)
|
Cytat:
|
Smieszna sprawa... Na mediastore DVD-R za 1,60 zl chodzi bez problemu (nie do konca, bo czasem zapomni doczytac jakiegos budynku, ale to kwestia 3-4 sekund - o dziwo lepiej niz na Verbatimie!).
|
ok gra mi wkońcu działa po 5-ciu źle nagranych DVD-R znalazłem sposób - grę nagrałem na TDK DVD+R i zmieniłem księge na DVD-ROM i wszystko śmiga (trochę dziwne bo mam 30004R- a ona podobno nie czyta DVD+R).
|
Jak Nagrać gre na psx
Mam problem mam psx 1 ściągłem se pare gierek z netu nagrywałem Lite-on
4X,8X i nie chca chodzić pisze "please insert cd-rom, a płyty były wypalane Alcohol 120% w formacie play station co mam zrobić pomóżcie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |