![]() |
Cytat:
Sowieta racja ,ale (zawsze jest jakieś ale;]) gdyby M$ pozwoliłby na brak płyty w napędzie ,to może zmniejszyłaby się szara strefa,więcej gier z drugiej ręki oraz więcej sprzedanych nowości ,więc zyski powinny zadowolić M$ . Choć znając nasz naród i tak lepiej ściągnąć. |
Cytat:
Pomyśl Trilu, gdyby płyta nie była potrzebna to taki np. Kowalski zgrałby grę na HDD i sprzedał/wymienił na inną. Rynek gier używanych to plaga dla developera, ponieważ umniejsza jego zyski, dla producenta konsoli też bo ma mniejsze przychody z % od sprzedanej kopii gry. A tak to Kowalski jest wciąż zmuszony trzymać swoją grę w chałupie. Wilk syty i owca cała. Na coś podobnego czekam na PS3; może się doczekam... Cytat:
Cytat:
Dash to skrót od dashboard, czyli menu konsoli. Cytat:
Kup sobie jakieś sensowne gry to się tedy dowiesz. ;] Cytat:
|
Dzięki! a czy to pasuje do każdego xsa?i nic mi się nie s..
|
Dash to system konsoli ,jeśli można to tak nazwać ;]
New Xbox Experience można pobrać ze strony M$ ,lub na szybko z http://www.iksboks.eu/index.php?cPath=35 w dolnym prawym rogu ,wgrywasz na pena lub nagrywasz na płytę i instal . ''Pasuje do każdego'' który posiada dysk twardy ;] |
Cytat:
|
Raczej warto ,konsola stanie się cichsza o jakieś 20% ,nowe tytuły nie ruszą bez aktualizacji ,gdyż M$ dołożył nowe zabezpieczenia na płytach .
|
Cytat:
|
Wgraj nowego dash'a NXE ,będziesz miał opcje zgrywania gier na dysk ,lecz do grania i tak będzie potrzebna płyta w napędzie,ach ten M$ i jego udziwnienia ;]
|
A ja mam z kolei może i głupie pytanie-od razu zaznaczam że się nie znam-na chwilę podłączyłem Xboxa 360 elite którego kupiłem sobie na urodziny rok temu- i w niego nie gram, i zastanawia mnie to czy jak posiada on dysk twardy , to czy można jakoś wrzucić na niego pełną grę(mam tam jakieś dema) czy trzeba może wpierw go przerobić???
|
Pionka 216D :D
Kieszeni nie używam, ale słyszałem, że dobre robi Welland. W każdym razie nie znam się. |
Cytat:
|
Ja tam nigdy nie używałem zew. napędów, nie interesowałem się tym też, więc nie wiem jak z jakością. Może kieszeń+Pionek? ;]
|
Skoro temat zszedł już na nagrywarki to chciałbym znawców zapytać tylko, żywotność zakończyła moja nagrywarka w lapie oraz w stacjonarnym, myślę teraz o zewnętrznej. Potrzebna ona mi jest do gier na Xboxa, kopii bezpieczeństwa filmów na DVD oraz czasem jakieś mp3 do samochodu. Moglibyście coś z allegro polecić w przyjaznej cenie i żeby mi długo służyło ? :)
|
Cytat:
|
Miałem Toshibe SDR5372 i był to shit. jeden wielki problem. szczęście że ją zepsułem.
Mam Pionka 112 i LG4163 i chwale je bo naprawde są świetne. Nie mam z nimi problemów, więc chwale. Kosztowały razem wzięte mniej niż ta toshiba. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11. |