![]() |
No faktycznie, gra ma ponad 8gb. A mo***380;e masz ripa? Wypal na zwyk***322;ej dvd.
|
No i tu jest tez problem, bo na zwyklej sie nie da, za mala pojemnosc wyskakuje:)
|
No to ja nie wiem o co chodzi jak by :)
Mam pytanie mo***380;e troche nie w temacie. Ot***243;***380; obi***322;o mi sie ostatnio o uszy, ***380;e podobno chipy maj***261; w sobie Toxic'a i nie trzeba patchowa***263; gier bo chip robi to w locie!? Ja pierwsze o czym***347; takim s***322;ysze, prawda to czy wyssane z palca?? |
Cytat:
Zr***243;b obraz ze swojego orygina***322;a, a na pewno nie b***281;dzie problem***243;w :D (chba, ***380;e problem le***380;y po stronie no***347;nika/nagrywarki). Je***347;li u***380;ywasz Swap Magic to od razu zapomnij o tej grze. @anciol DMSy4, Ripper 3.41 wzwy***380; i chyba CrystalChip. Co do reszty nie jestem pewien. Okre***347;lenie: "ma w sobie toxica" nie jest najlepsze. Po prostu programy te "odpowiednio patchuj***261;" elfa, podobnie jak dvd scany, cmp itd... tyle, ***380;e "w locie". |
Cytat:
Dzi***281;ki za szybk***261; odpowied***378; :) |
Do Berion - A czy jestes w stanie mi podac ktore programy do nagrywania widz***261; obie warstwy? Bo to chyba jest to. B***281;d***281; wdzi***281;czny;)
|
Cytat:
Cytat:
|
@feniks66
Każdy do wypalania kopiowania DVD. |
Gow 2 jest genialny niemyslalem ze czarnula tyle potrafi co do paleni działa mi dvd9 potraktowane toxikiem wypalone na lg4165b decrypterkiem spod nero niesmigało plytka memorex od riteka ksiega zmieniona na dvd rom .Bez spatchowania gra robila mi zwiska na moście tak jak wszystkim nieodpalał mi filmik teraz tyci chrupnie ale smiga jestem pod mega wrażeniem.
|
Ja poczekam a***380; stanieje do ceny platyn (czyli pewnie z rok). Ju***380; si***281; tyle naczyta***322;em, ***380;e jako***347; to wytrzymam :D
|
gow2 dziala na swapie, ale trzeba robic myki tryki podobne do tych chocby z gt4 ;)
Dla nie w tajemniczonych chodzi o obnizenie jakosci filmikow tzw. downsapling ewentualnie zastapienie tych filmikow pustymi plikami(dummy) przez to bedzie sie miescil na zwklej dvd 1 warstwowej, ale czy bedzie miala sens grania to juz inny temat....:D |
ta gra na dvd5 to żenada ludzie grajcie z dvd9 jesli chcecie miec przyjemnosc z gry
|
czesc mam problem nie moge nagrac gry na ps2 zciagnietej z neta moze ktos mi pomorze
|
Na naszym forum nie pomagamy w problemach z pirack***261; kopi***261;.
|
Siema
Ja nagralem gierke na verbatimie DVD+ dl z predkoscia 4x i ps2 nie widzi plytki... mam slima z ripperem 3.41. Czy powodem jest zbyt szybkie nagranie plytki? Moze powinienem nagrac z predkoscia 2,4x? Gre spatchowalem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:31. |