![]() |
Nie czytam CDA, wol***281; PSX Extreme :P
Nie musisz robi***263; obrazu specjalnie w *.gi. Nic sie nie stanie jak b***281;dzie *.iso. No, ale jak bardzo chcesz to sobie pobierz Prassi Primo DVD. [...] I na Bog***243;w Olimpu, staraj sie pisa***263; po Polsku. Rozumiem, ***380;e mo***380;na pomyli***263; "u" z "***243;" itp. ale... zreszt***261; sam przeczytaj swoje posty... |
Cytat:
|
jestes administratorem wiec nie chce sie klocic.nie chce miec bana.ale to ile ty mi dajesz lat to mne wogole nie interesuje,najpierw spojrz na siebie poznej oceniaj innch.
|
:)chyba zielony kwadracik zaraz zmieni sie na czerwony:)ale czyta sie to dobrze, a ostatnia odpowiedz rozbawila mnie i to strasznie
|
wszytsko wychodzi robie to programem PPF-Studio,ale gdy dochodze do primo dvd GI File nei wie mo co hcoidz.nie mam pliku z rozszerzenie mgi tak ma miso sprawdzlaem isobuster,ale co ja mam zaznaczyc.w drugim iwe m ze system ale w pierwszym???a i jeszcze jedno do tego file_id.diz to nei jes potrzebne?nawet nei iwe mco to jest:D
wszytsko wychodzi robie to programem PPF-Studio,ale gdy dochodze do primo dvd GI File nie wiem o co chodzi.nie mam pliku z rozszerzenie gi tak ma m iso sprawdzlaem isobusterem,ale co ja mam zaznaczyc.w drugimi wiem ze system mam zaznaczyc ale w pierwszym???a i jeszcze jedno do tego file_id.diz to nie jest potrzebne?nawet nie wiem co to jest:D a no i zapomnialem napisac ja oby dwa obrazy choc jeden skasowalem przez wkurzenie,ale moge zrobic ma w rozszerzeniu mdf i mds a i o co chodzi z tymi zmodyfikowanymi obrazami i niezmodyfikowanymi obrazami???prosze please wytłumaczcie xD chociaż Berion to już pewnie świra przezemnie dostaje. postanowiłem jednak sie chyba z tym nie meczyc bo i ta nikt nie pomze weic mzoe znacie strone zeby sciagnac zne loader???szukalem na google ale nic. |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... ...
... :hmm: PPFStudio s***322;u***380;y do przygotowania patcha, a nie patchowania... ale to tak na marginesie... ... taki ma***322;y szczeg***243;***322;, szczeg***243;lik nawet... drobiazg... ... To tak jakby***347; chcia***322; otwieraczem do butelki ser pokroi***263;. :szczerb: |
a co ja mialem zrobic tego patcha???o co tutaj chodzi to wreszcie jakiego programu mam uzyc???ej Berion byl bys tak mily i podal swoje|| GG jesli masz:D zeby bylo szybciej.
|
Ale***380; prosz***281; uprzejmie: 5A72DE 8-)
Ehhh... zlituje si***281;... http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/k...ie/strona3.php |
szakal555
Primo: widzisz taki przycisk, jak Edytuj (lub Edit) po prawej stronie? Jak chcesz coś dodać do ostatniego posta, to użyj go. Po drugie primo: patrze na swoje posty i jakoś nie widzę, żebym pisał tak, jak Ty :> W związku z tym ostrzeżenie: albo zaczniesz czytać, to co tu wysyłasz albo kolejny taki post będzie Twoim ostatnim. @Berion: skądże, humor mam dobry :) (to apropos gg :)) |
Podziwiam Was ch***322;opaki za cierpliwo***347;***263;, oraz za to, ***380;e w og***243;le czytacie te hieroglify - wymi***281;k***322;em przy pierwszym zdaniu. :D
|
Cytat:
Nie wiem na co ty jestes tak uczulony czy na te posty czy na to ze tu jestem.a tak wogole to jak naciskam jakis przycisk na klawiaturze to on go niekiedy nie wczytuje i wtedy pisze dalej. Cytat:
|
No proszę, da się? :> Szanuj czas i zaangażowanie innych, to wtedy będziesz mógł liczyć na pomoc.
|
Witam wszystkich. Najprawdopodobniej mój post zdenerwuje wiele osób ale proszę o wyrozumiałość :) Jak zauważyłem, ten temat rozwija się na przestrzeni kilku lat. Wiele informacji może być już przestarzałych więc mam ogromną prośbę - czy mógłby ktoś dobrze obeznany w temacie, krótko i treściwie odpowiedzieć mi na kilka poniżej zamieszczonych pytań [dodam, że posiadam najnowszy model konsoli z Ripperem 3.41] :
-na jakich płytach najlepiej nagrywać gry [TDK (+ czy - chyba nie robi różnicy) będą odpowiednie?] -jak rozumiem program DvdDecrypter, z prędkością nagrywania 2,4x będzie odpowiedni? -czy płyty z nadrukami w technologii Light Scribe będą w jakiś sposób szkodzić konsoli? -podpisywać płyty markerem czy nie? A może nie robi to żadnej różnicy dla konsoli? Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś odświeżył dla mnie te informacje i jeszcze raz przepraszam z kłopot. |
Cytat:
Cytat:
Umiesz czytać czy rozum ci się pomylił z miejscem, gdzie nie dochodzi światło :klnie: Na razie czerwona kartka - popraw się! :czerwona: |
już dzięki wam jestem bliski końca żeby przegrać te gre.ściągnąłem program tan PPF-0-Matic i tylko myśle czy moge wstawić ten obraz gry,ale obraz ten jest z rozszerzeniem mds i mdf.A patcha skąd zdobyć?
Cytat:
tak wiem ze podal mi strone jak zrobic własnego patcha,ale tego nie rozumiałem.i jak podalem mu nazwe programu (PPF-Stiudio)to Berion powiedział,że to nie to i wysłał mnei teraz tu http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/k...ie/strona3.php |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |