![]() |
I tu trafiles w dzeisiatke... Ostatnio trafilme przypadkowo na posiedzenie kumpli, ktorzy grali w lasnie w GT. Przylaczylem sie nie podejrzewajac niczego, wszak pieniazkow to temu gronu akurat nie brakuje. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy pod koniec "sesji" wyjeli z konsola nagrywana plytke DVD9! Na wyslanego SMS facet ktory ja nagrywal odpisal "Tego sie po prostu nie nagrywa w Nero, tylko ze kazda warstwa musi w osbonym pliku - wiecej nie powiem :-D". Tak wiec sposob jest - i bede drazyl temat, az do niego nie dojde...
|
Cytat:
A co do Gran Turismo - potwierdzam. Widzialem dzialajacego Backupa na plycie DL, jednak nie mialem okazji dostac tej plyty do reki. Jedyny komentarz jaki dostalem to "Tego sie nie wypala w nero, chlopie.". Jak tylko bede wiedzial cos wiecej - podziele sie... Wiem tez ze do wypalenia potrzebne sa 2 pliki ISO - na kazdym z nich jest jedna warstwa. |
macie link niedowiarki :)
I co teraz powiecie ?? Czek diz ałt ;) oj pomylilem symbole a Wy odrazu nie wiadomo jaka afere robicie a odnosnie wehikulu: niemam ale umiem korzystac ze strony Google :) a i jeszcze cos ... liteon 1673 - bedzie jedyny model ktory bedzie mozna z'upgrade'owac do 1693 |
Cytat:
|
Cytat:
PS: Edytuj swoje posty, nie pisz jedenpod drugim :piwo: |
poprostu split7 stary wałkarz:-) z ciebie albo nie masz pojęcia o czym mówisz zgadzam się z BERIONEM DVD-DL nie ma jeszcze chyba że masz wehikuł czasu i się transportujesz :-) Jak może powstać BIOS tak jak split7 piszesz że nagrywa czy tam czyta DVD-R DL jak nośnik jeszcze nie powstał. A nagrywarek o takich symbolach nie ma ani LITE-ON ani LG. :bicz:
|
mylisz chyba symbole nagrywarek i oznaczenia na stronie lg nie ma takiej nagrywarki jak również na liteonie. Skąd ty to wytrzasnąłeś
|
chyba liteon 1673s a nie jak napisałes 4173b
|
Cytat:
|
chyba się machnąłeś skąd masz takie dane chetnie bym coś o tym poczytał
|
Cytat:
na 1693B (nagrywa wtedy DVD-R DL [to nie pomylka tam jest minus :) ]) |
Berion mam japońską wersję gry. Pożyczyłem od kumpla. Miał to wypalone na zwykłym DL. U niego też chodzi. Ale jest jeden problem. Gościu skopiował (poprosiłem żeby mi prezegrał - działa) ale jak ja chciałem to skopiować to dar ryja DVDdecrypter że ma jakiś błąd na dysku DVD coś o błędzie odczytu sektora czy jakoś tak , dodam że dvd to maxell nawet żadnej ryski nie ma. Nie wiem jak on to przegrał i nie chce zgred powiedzieć (straszny fiej). Ale przy okazji nasunął mi się pomysł. A może by tak połączyć wersje japońską (tą co chodzi) z europejską tzn. pliki gry a pliki odpowiedzialne za ładowanie się na ps2 zostawić japońskie. Co ty na to ? Może by poszło ??? Chyba że loader gry ma wpisaną sume kontrolną poszczególnych plików tzn. rozmiar. Wiem tyle że rozmiar japońskiej to 5360 GB a europejskiej tej co ja mam jest o 300 MB większy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytałeś co to jest, to ci napisałem.Nie nie potrzebujesz tego jeśli masz modchipa w ps2,jest AR jest zbyteczny(wogule dla ps2),napisałem że może coś zdziałać,bo jesli swap magic jest tzw.mega patch'em to i tu taka sama anologia,kumasz? Na wiele opcji w tym przypadku nie możesz liczyć,jeśli ci działa ff8 to modchip w ps2 działa dobrze,więc albo konwersja,lub "archaiczne patch'owanie" programem PPF-O-Matic,albo ten boot cd,jesli to nie pomoże, to już raczej wyczerpane zostają możliwości odpalenia tego... ps.zrób pożądnego back'upa, a oryginał zostaw na półkowej gablotce :D Cytat:
Osobiście grałem w rpega od sony legend of the dragon i się bez patch'a nie obeszło pod epsxe,problem występował bodajże z końcowym bossem 2 płyty tzn.przeszedłeś go wszystko cacy, filmiki śmigały jak trzeba,ale gra nie wołała o next cd czyli nr.3...więc trzeba było patch'a,który pomógł :piwo: |
Cytat:
Czyli takie coś jak SwapMagic dla PS2 lub Utopia dla Dreamcast'a. Odpowiednik dla PSX'a nazywa się Import Player i jest w dwóch wersjach: Light i Alpha. Czym się różnią? Nie pamiętam... :spie: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |