![]() |
no tak,przez kolejne numeracje nowszych wersji tutorialu nie zauważyłem tej zmiany :D
|
Jak by nie bylo zmarnowalem juz 2 Verbaim'y DataLife'y :(
Zaczynam nie lubic mojej konsolki za numery ktore mi wycina z grami z PSX'a :( Sam niewiem co jest nie "halo" ;). Dvd i gry z PS2 smigaja az miło ... a jak zazucam backup z PSX to "laser szuka sciezki" (takie przynajmniej wydaje odglosy). Pale gre z plikow *.ccd *.img *.sub Alcoholem , moze sprobowac wypalic w CloneCD ??? |
Cytat:
Czemu w tutorialu był (@desden :( spilit ma rację, kiedyś było) profil Playstation 2? Przez moją nie uwagę... Poprostu najpierw napisałem opios dla RIP i potem aby nie pisać tego od nowa skopiowałem. Zapomniałem jednak usunąć tej nieszczęsnej dwójki :). Od przeszło tygodnia już jej nie ma... Co by się stało gdybyś nagrał na profilu PS2? nic... :) - Za błędy przepraszam |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czyli taki profil jaką masz gre na daną konsole... 8 ) |
@berion
czy jak w alkoholu pale gre na psx'a to mosze wybrac profil PS2 ??? (bo tak napisales w tuturialu) ??? |
a po rozpakowaniu to jest obraz plyty czy pliki ,dziwna rzecz ze po rozpakowaniu zajmuje mniej...
|
nagranie gry na playstation2!!!
Ściągnąłem grę z torrenta ma ona 5,3gb i jest spakowana w "winrar" a, gdy ją rozpakuje ma ona 2,4gb i po nagraniu nie działa na konsoli.Proszę o pomoc bo nie umie jej nagrać każda informacja mile widziana.
|
Akurat cenie go za konwersje,w bardzo przestępny sposób.
|
Komu duało sie zrobić kopie GT4 na ps2
|
Cytat:
Mam kumpla z SOHW-812S@832S, kiedyś paliłem gry u niego (ale nie sugerój się, to stara nagrywarka). Mam też kumpla z NDW-3500A to również dobry sprzęt (i stary :)), nie polecam nim kopiować porysowanych płyt. I... na tym się praktycznie kończy moja "wiedza" na ten temat :D Nie wiesz co kupić? Zadaj pytanie tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=44017 Znajdziesz tam odp. ludzi znacznie bardziej kompetentnych ode mnie w tym aspekcie :) Cytat:
|
Najlepiej się używa WinIso do operacji,mi jest znim wygodnie,i tez polecam każdemu w tym temacie ;)
...a propo wypalary,lepszy lg tak mi się zdaje,są 2 modele ten nowszy jest spox,jeszcze nikt nie nażekał, a i x2 dvd wypali, nie to co litek :piwo: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ludziska czy wiecie moze czy w DUO2 jest RGB Fix zaaplikowany ??
Bo sciagnolem pare "zapasowych kopii" gier tyle ze ntsc i nie wiem czy bede mial kolory (nie mam specjalnego kabla RGB) A jeszcze jedna sprawa ... jaka jest wasz ostateczna rada co do zakupu nagrywarki "defałde" (bo jade po nia jutro , albo pojutrze) ... NEC?? Lite-On?? LG?? (czy co tam jeszcze jest ;)) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10. |