![]() |
Jesli jest pakowany po 50 MB i sa to archiwa WinRAR'a to jestem gotow powiedziec, ze to nie jest rip, ale dokladny zrzut z plyty DVD. Jak do tego doszedlem? Te informacje sa w internecie, trzeba tylko poczytac!
|
Do ktorej wersji winrara obowiazywaly rozszezenia *.001, *.002, *.003 idt.
bo teraz (v. 3.40) dzielone archiwa maja jeden plik *.rar a potem dopiero *.r01, *.r02 ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
napisalem *.001 *.002 *.003 bo tak napisal Fan29
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś mi potrafi powiedzieć w jaki sposób mam zrobić tą listę z ISOBuster'a? Cholera... inaczej nie skopiuje tego GT4 :( Ludzie, pomóżcie. Nikt nie korzysta z tego programu?
|
Hmm ... czy mi sie wydaje, czy masa ludzi probuje skopiowac GT4 PAL bez rezultatow ??? Orientuje sie ktos czy "fachowcy" na gieldach komputerowych maja juz GT4 PAL ???
|
ja ogolnie patrze na relisy nforce.nl
|
Rozpakowałem plik *.001 i rzeczywiście połączyło mi się to wszystko a w środku było kolejne archiwum, z którego po rozpakowaniu uzyskałem 3 foldery: folder "BIN" a w środku pliki z rozszerzeniem *.TBL i *.PAC oraz "IRX" z plikami z rozszerzeniem *.IRX i folder "SMV" z plikami *.PAC ... ponadto dwa pliki: plik *.51 i *.IMG (264kB) ... no i dalej nie wiem jak to nagrać bo żadnym programem nie da rady ???
|
Cytat:
Stary... teraz to rozpakowałeś same *.iso i klops :) Jeśli nie masz tego archiwum to będziesz musiał ściągać jeszcze raz :) (a najlepiej jakbyś kupił w sklepie). Na przyszłość: PS2-IX |
Cytat:
|
Jak by nagral te pliki na "pałe" to by zmarnowal płytke .
Hmm ... kolejna osoba ktora wpadla w "pułapke" WinRARa :) Ciekaw jestem czy miales odznaczone w "Windzie" - "Ukryj rozszezenia znanych plikow" (czy jakos tak ;)) Mam takie male pytanko offtopic: Jak z kilku plikow graficznych "zkleic" ruchomego GIFa? Chodzi mi o to jaki sofcik to potrafi. |
@kiewas
Nie próbowałem, ale wątpię... Jakby to było takie proste niepotrzebne by były takie programy jak chodźby Apache... ... @split7 - GIF Movie Gear - Ulead GIF Animator Offtop: Patrzcie jaki XBox [!] Ludziom to się czasem musi nudzić :D http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...178813198&rd=1 |
Dzieki :D zaraz pobawie sie w "animatora" :)
Berion wyslalem Ci PMa ... co o tym myslisz ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23. |