![]() |
Cytat:
|
kupowanie moda do 1 gry :> to chyba przesada bo bedzie swoje kosztowal i nie wiadomo czy taniej niz oryginal :>
na ps2 nie ma duzo gier na dvd9 i raczej nie bedzie :> a pozatym co do ogryginalnego gt4 to sa duze problemy z odtworzeniem jego wogole :> i prawdopodobnie bedzie musiala wyjsc 2 wersia :> bo bedzie duzo zwrotow :> kwestia czasu na torrencie widzialem 2 obrazy gt4:> i w komentazach pisze ze nikt nie potrafil ich wypalic z dysku tez nie dzialaja :> ale goscie cos pisali ze mozna wypalac od ktoregos sektora czy jakos :> http://torrentreactor.net/view.php?id=5061383 sobie oblukajcie :> chyba ze cos zle przeczytalem |
Witam, jestem nowy
zapisałem się na to forum tylko z powodu GT4 i problemów kopi, ludziska powiedzcie kiedy będzie kopia GT4. Z tego co wyczytałem to wynika ze to tylko kwestia czasu trzeba tylko mieć odpowiedni soft i nagrywane, Pozdrawiam ALL-e :) |
Dzięki za pomoc, ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu :smutny: . Ściągnąłem obydwa programy i nadal nie moge połączyć tych 74 plków które ściągnołem i zrobić je na iso. Programy nie widzą tych plików ??? .
W jaki sposób nagrać to na płyte już nie mam pojecia :| , przeszukałem połowe internetu i nadal nie wiem co z tym zrobić ... EDIT: Yeest Yeest :) chyba się udało :jupi: przeciągnołem poprostu pliki do programu i tworzy obraz płyty ... Wielkie dzięki za programy ... :piwo: |
@misiek456
Sprawa się tyczy DMS'ów - to drogie mod'y, ale też dobre i przedewszystkim flash'owalne. Co do patch'owania: zobaczymy. Narazie trzeba sie dowiedziec/odkryć jak sie wykonuję kopie GT4 GT4 oryginał na z'mod'owanej konsoli działa bezproblemu. Na R2/3 trzeba przytrzymać dłużej reset. |
@Fan29
Jeśli potrzebowałeś tego progsa do "tych plików" z twojego wcześniejszego posta to odrazu Ci mówię żebyś nie marnował płyty. Spróbój połączyć to A.F.7 Merge i zmień potem rozszerzenie na *.iso. Jeśli wyjdzie z tego doopa to spróbój to wypakować WinRar'em (i co z tego, że nie widzi). *.001 itd. to stare nazewnictwo woluminów. Otwórz winRar'a i zaklikaj ten 001 :) PS: Cokolwiek mu nie przciągniesz to zrobi z tego obraz :) Tyle, że "nie taki" :) |
Ooops! :blee:
Hmmm ... za późno ??? Właśnie wypaliłem :niepow: ... i rzeczywiście nie działa... Jak dobrze zrozumiałem to robie w A.F.7 Merge ---> plik *.001, któremu następnie przerabiam rozszerzenie na .iso i normalnie nagrywam np. DVD Decrypterem? ... bo juz jeden Philipps poszedł do śmieci :| EDIT: Gdy zmieniam rozszerzenie na .iso to ikona zmienia mi się na archiwum rar a przy próbie otwarcia tego winrarem wyskakuje ---> musisz posiadać następujący wolumin aby kontynuować wypakowywanie ... ... i lipa :'( |
Ehh... Otwierasz A.F.7 Merge. Klikasz na "Add" i wrzucasz to wszystkie 74 plików (po kolei). Na koniec dajesz Merge i zrobi Ci jeden plik. Zmieniasz potem jego rozszrzenie na *.iso
Ja bym najpierw spróbował to wypakować WinRar'em [!] PS: Philips? Dżizas... PPS: Co to za gra? Edit: To podajmu plik nr. 002 (Einstein'ie :D) |
Philipsy mam już wypróbowane elegancko działają przy przegrywaniu ...
a gra to Ace Combat 5 USA DVD-FULL ... są to 74 pliki + 1 z rozszerzeniem .sfv (2KB) |
Cytat:
PS: To podajmu plik nr. 002 (Einstein'ie ) |
ja mam mesiasha :D to pewnie nie pudzie :)
dziala ?? to znaczy jak wypalali ??:) |
Berion : ale sie uparles... Ja jestem na 99% przekonany ze jest to archiwum WinRAR'a. Kliknij plik 001 i w okienku "Otworz z..." Wybierz WinRAR - powinien ladnie dolaczyc Ci reszte czesci. Potem tylko wypakuj, pozdrawiam...
|
Cytat:
Można też tak: połączyć Merge'em te pliki, a na koniec zmienić rozszerzenie na *.rar :] Czemu napisałem o nieposkładanym obrazie? Nazwa... utkwiło mi to z tutuoriala desden'a :) edit: :wow: Nie minęły nawet trzy miesiące, a pytania odwiedziło prawie 7000 osób, a tutorial prawie 3000 [!] :wow: Szok... :d |
Cytat:
Berion - dlaczego uparles sie na sposob , ktory wymaga wiecej "zachodu" ?? :) Cytat:
|
Jak będą to mieli na ps2rip.net to będziemy świętować, na razie albo oryginał albo katowanie Prologue :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |