![]() |
Jak by nie bylo zmarnowalem juz 2 Verbaim'y DataLife'y :(
Zaczynam nie lubic mojej konsolki za numery ktore mi wycina z grami z PSX'a :( Sam niewiem co jest nie "halo" ;). Dvd i gry z PS2 smigaja az miło ... a jak zazucam backup z PSX to "laser szuka sciezki" (takie przynajmniej wydaje odglosy). Pale gre z plikow *.ccd *.img *.sub Alcoholem , moze sprobowac wypalic w CloneCD ??? |
no tak,przez kolejne numeracje nowszych wersji tutorialu nie zauważyłem tej zmiany :D
|
@split7
Część gier NIGDY nie udało mi się skopiować CCD czy A120% (mowa TYLKO o piratach). Być może to jest przyczyną, być może nie ... ... Chcesz pewnie i sprawnie kopiować gry na PSX'a? Polecam CDRWin (koniecznie tego od GoldenHawk), ewentualnie wypakój sesję ISOBuster'em do *.bin/*.cue i wypal A120%... Może twoja konsola poprostu zaczyna grymasić? W końcu jest nie pierwszej młodości ??? |
Cytat:
Cytat:
|
Ja tam nie polecam pchania do PS2 CD-R'ów. Oryginały tak, CD-R jak najżadziej... Takie jest moje zdanie... ...
Co nie zmienia faktu, że jesli dobrze wypaliłeś to powinno być wszystko ok. Masz FF8 oryg..? FF8 Tobie "chodz" bez zarzutu? To sprawdź jego kopię. Powinno to trochę rozjaśnić sytuację. |
Tak tez zrobie ... zrobie kopie FF8 i zobacze czy smiga ...
jaka bedzie "djagnoza" jesli nie pojdzie , a jaka jesli sie uda ??? FF7 tez mam orginal i ma opory przy odpalaniu ... Berion? Opisywales gdzies jak gre z psxa na dvd wypalic ??? bo ja jestem zielony w tym temacie ;) |
Cytat:
Dlatego napisałem, że rozjaśni to nieco sytuację :) Cytat:
Natomiast gry/programy dla PS2 z CD na DVD ponoć się da. Jak znajdę chwilę (i chęci :)) to postaram się do opisać... |
nagranie na konsole płyty!!!!!!!!!!!!!
jest to chyba obraz do nagrania bo nie jest to jeden plik ale jak to nagrałem to i tak nie działało na konsoli najgorsze jest to że chce mi się grać a nikt nie umie mi pomóc a przecież nie kupie gry za 250zł
|
Cytat:
|
cholera kupiłem płytkę 8,5gb i nagrałem te cholerne grat turismo i nie działa wypalałem przez alcochol na płytce widać nagranie a właściwości pokazują że płytka jest pusta i nie mam pojęcia jak to nagrać proszę o pomoc
|
Witam wszystkich. chce wypalic poraz pierwszy plytke z gra na PS2. Sciagnalem z netu gre, a teraz chce ja nagrac na DVD, uzywajac Nero- nowe. Nie jestem pewny jak to zrobic. Piszczie!!! dzieki pozdro
|
Ja bardzo rpzepraszam, ale pisalismy z Berionem ponad miesiac przyklejony tutorial o wszystkich konsolach. Takze : "Uzyj <<szukaj>>, buraku!"... Grrr!
|
Hondacivic1 nie to że nikt nie chce pomóc, ale wykaz troche inicjatywy. Poszukaj na forum. A tak przy okazji sciągnij sobie alkohola i tym nagraj lub DVDDecrypter i po kłopocie.
PS. DLA WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM DLA REDAKCJI CDRINFO TEŻ NAJLEPSZE ŻYCZONKA Z OKAZJI SWIAT WIELKANOCNYCH PRZESYŁA KRZYCHU Z LUBLINA:-) |
I pomyśleć są święta, a tu taki klops :D
Też pozdrawiam wszystkich konslowców i bywalców cdrinfo.pl |
Cytat:
A poważnie. Podobno oryginał GT4 jest wydany na dwuwarstwowej DVD i w dodatku podzielony pomiędzy warstwami w ten sposób, że nie zapełniając pierwszej przechodzi na drugą i skopiowanie działającej wersji nawet na DL jest niewykonalne. :'( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |