![]() |
Cytat:
2. A czemu akurat zewnetrzny? Obojetnie jaki, wazne zeby mial 2,5 cala (no i zeby byl zasilany przez USB - w przypadku zewnetrznego). Ja bym celowal w wewnetrzny (na SATA). 3. Ja mam 40GB i spokojnie wystarczy. GOW III wazy duzo mniej (okolo 20GB). Po prostu Sony zapycha nosnik smieciami (tak samo bylo w przypadku Playstation 2). Poza tym mozesz przesylac pliki poprzez FTP na wewnetrzny HDD (transfer okolo 8-9MB/s), a liste kompatybilnosci gier mozesz znalezc psx-scene.com. 90% gier jest kompatybilnych (bez plyty w napedzie). Cytat:
|
Slim 320GB CECH-2504B kupiona tydzień temu - 3.40 na pokładzie ;)
|
A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy oplaca sie inwestowac w jailbreak'a i ps3 czy to ma jakas przyszlosc? Zalezy glownie mi na przerobce a w nowsze gry takie jak Gran Turismo 5 i NFS Hot Pursuit podobno juz nie pogramy // a jezeli tak ktorego jailbraka z alledrogo polecalibyscie? |
Witam!
Pewnie bylo to poruszane na forum ale nie chce mi sie i tez za bardzo nie mam czasu, żeby tego wątku szukać przez 106 stron. A więc mianowicie chce kupic Jb i dysk zewnętrzny na swieta i mam kilka pytan 1. Na Ps3 mozna kopiowac tyko pliki co mają do 4GB. czyli jak gra jest wieksza niz 4 gb to musze ja popartowac i wrzycic z dysku zewnetrznego na dysk konsoli?? Nie moge w takim przypadku grac pezposrednio z dysku zewnetrznego. 2. jaki dysk zew. mam kupic. W necei są z USB 3.0 i 2.0. Te 3.0 to podobno maja szybszy transfer danych? Jakie wy macie dyski? I czy Ps3 obsluguje 3.0 i 2.0? W ps3 sa pliki w formatach fat...? Cxy to oznacz, ze jak kupie ten dysk zew. to będe musiał go jakos formatowac czy co? 3. Jakie wy macie dyski w konsolach. Bo ja mam 60Gb i jezli punkt 1. jest prawdziwy, to będe musial prawei kazda gre kopiowac na konsole. Slysalem ze GOD III ma 40GB, czyli na dysku teoretycznie będe mogł miec tylko jedną grę. Czyli z tego wynika ze dysk wewnetrzny do ps3 tez treba bedeie kupic. duzo pytan ale bardzo prosze was o pomoc, bo potrzebuje fachowej rady PZDRO:):) |
Kumpel miesiac temu tez kupil 320 GB i bylo 3.42...
|
Kupiłem kilka dni temu Slimkę 320GB (niestety 160GB nigdzie nie ma), czyli CECH-2504B (goła, czyli bez bundlowanych śmieci aka PS Move, gry itd. ;P). Fabryczny fw to 3.40.
Jeśli komuś zależy na 3.41/3.50 to ostatni dzwonek. ;] |
Cytat:
|
No wlasnie. Wczoraj czytam newsa, juz myslalem ze przynajmniej pogram w GT5, a tutaj:
* NO ONLINE PSN GAME PLAYING * NO GT5 (original or backup) * NO N4S:HP (same as above) * NO UNLOCKing YOUR PSN CONTENT * NO NETFLIX OR OTHER TV APPS :'( |
ok ludziki wyszly wsady do teensy spoof 3.55, ale co tak naprawde daje? PSN nie działa a gry te 3.50 i tak nie odpala...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I wiekszosc ma racje. Poki co nie da sie odpalic GT5 z JB .
|
czy odpalił ktoś gt5 z jailbrakiem? Większość pisze że sie nie da, ale widziałem do zassania i w nfo piszą że śmignie jak udajemy softa 3.5. Jak to jest bo od tego zależy czy inwestuje w jb czy gt5 na święta ;p
|
@adamek kto pisal zeby kupic ps3breka ? JA pisalem i ktos jeszcze kupcie sobie PS3USBJAILBREJKA i bedzie ok. No albo tego E3 Carda co ostatnio jest na "topie". Chociaz ja do niego srednio przekonany... Ten update fix od nich cos nie do konca bangla jak ludzie pisza chiba...
|
@Beast, właśnie od tego kolesia z Łodzi (http://allegro.pl/ps3usbjailbreak-ja...370635625.html) kupowałem i co do aukcji nie mam żadnych zastrzeżeń (sprzęt nawet mi do domu przywiózł :P ).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |