![]() |
@frog Coz kupilem PS3BREAK od dystrybutora ale dostalem oryginalna lecz nie updaytowalna na dzien dzisiejszy wersje i tu juz pierwszy minus. Nie wiem czy to wina chipa czy softu na ktorym pracuje ale ten "czechowy" jest jakby o niebo szybszy - mam na nim hermesa v3. Zatem "samorobka-czecha" deklasuje PS3BREAKA, no poza wyglade wizualnym.
|
No przeciez ze nie ze spozywczego ;P wez no troche pogoogluj
|
a jeszcze zapytam skad wziasc to cos hermes v3 ??
|
@dymowskia http://www.pjrc.com/teensy/loader.html Do tego Open Manager jak napisalem i daj znac :)
|
Cytat:
dokladnie nie wiem co tam jest bo kupilem juz gotowe z alegro managera 1.0 mogl by mi ktos w łatwy sposób powiedzieć jak wgrać tego hermesa v3 na teensy ?? |
witajcie. ja posiadam wersje slim 250gb. ze starym softem. jak go uaktualnić do takiego żeby działał jailbreak na nim czyli chyba wersje 3.41 tak ?? i czy da sie jakoś zrobić jailbreaka przy pomocy ipod touch ?? wtedy nie trzeba rozumiem kupować zadnego dongla ani pendrave'a . robił to ktoś i umiał by mi pomóc ??
i powiem jeszce że to ps3 to anglik.. pozdrawiam i liczę na waszą pomoc |
Dobra mam pytanie o ile juz programator juz zrobilem to nie rozumiem do konca tej plytki..
PSGrooPIC V1,2 bo chyba nowszej nie ma :) to GND biore i podłączam wszędzie tam gdzie można z masy z gniazdka USB tak :) I jest taki dopisek RB5 to GND if you use LVP PROGRAMMER like ART2003. Własnie go uzywam to mam uziemic ten RB5 na stale czy na zworke i zapinac ja tylko jak bede programowac PIC? a jak to zastapic przyciskiem reset? Ma ktoś może wersje taka HAND MADE w której są dwie diodki i obie działaja? :) Pozdrawiam |
@BrinX A cos wiecej o BREJKU ? Czemy bladziej wypada niz czech ?
|
Witam,
osobiście kupiłem 2 brejki - mianowicie PS3Break i płytkę od Czecha i wszystkim polecam ta drugą opcje. Koleś wysyła szybko i sprzęt wygląda solidnie. to tak dla wszystkich którzy jeszcze nie kupili lub kombinują jak to ogarnąć :D |
Cytat:
|
Cytat:
BTW.. najnowszy soft to 3.50 |
Wyszedł nowy soft na konsole z softem wyższym niż 3.41 ?
|
Nie. Plyty BD zostaly wymyslone po to, by wlasnie z nich odtwarzac filmy.
|
A nie mogę tego z dysku odtworzyć?
|
Jedyne urzadzenie jakiego potrzebujesz to nagrywarka BD ;-)...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |