![]() |
A ja mam takie pytanie. Mam parę filmów bd na dysku w komputerze każdy ma około 30gb czy potrzebuję tego waszego urządzenia aby taki film przegrać na konsolę i obejrzeć?
|
Cytat:
|
@dymowskia a jaki masz wsad na teensy ? i jaki Manager ? Zainstaluj sobie hermesa v3 na teensy i Open Manager ostatni chyba 1.14.2 i powinno hulac
|
dzieki za pomoc
do ps3 kupilme jakis klon tensy (czy jakos tak) backup manager 1.0 (kopie orginalow moge juz robic na dysk i odpalac bez problemu ) ftp tym specjalnym programikiem juz polaczylem ps3 z pc kopiowalo z predkoscia na dysk wewnetrzny 1,3mb po pracy sprawdze (...) bez problemu ps zainstalowalem program backup manager jakis nowszy gdzie nie trzeba miec juz nic w napedzie zrobilem backup gry i zaraz po starcie wychodzilo mi do menue glownego na nowszysm managerze nie odpala mi backup czy da sie to jakos inaczej obejsc zeby uruchamiac backupy bez plytkiu w napedzie ??? |
Nie jestem adminem (jeszcze ;]). Za trzy posty będziesz mógł.
Na platformy inne niż pod PIC/Atmel wychodzą z dużym opóźnieniem. |
Cytat:
Gorzej z plikami powyżej 4GB. Te dzieliłem sobie programikiem Open Split - skapniesz się o co chodzi :), przerzucalem na dysk i tak samo jak wcześniej. ______________ Mam ipoda - ktoś tu pisał o aktualizacjach, że na inne sprzęty niż oryginalny jailbreak nie wychodzą aktualizację. psx-scene com/ forums/showthread.php?t=66995 Tutaj jest napisane jak wgrać najnowszy hermes i menu wyboru iPoda! Mozna wybierać czy chcemy odpalić rockboxa, czy OS iPoda. przydatne narzędzie, wszak teraz iPod staje się bezużyteczny. Ale czy mógłby ktoś to przetłumaczyć? ;) Edit: Nie moge wstawić linka. Panowie, nie jestem spammerem:) Berion, możesz to zmienić?;) |
Cytat:
|
|
no dobra mam ps3 mam pc i mam wifi w domu tyle wiem
jest jakis dokladny poradnik dla gupich w tych sprawach ?? jaki program do servra itd ??? |
Jeden ze sposobow to instalacja na PS3 serwera FTP i przekopiowanie obrazu po lanie.
|
może mi ktoś wytłumaczyć jak przenieść plik obrazu gry z kompa na dysk wewnętrzny w ps3 ??
sory ze tu pisze ale ciężko się dokopać do czegokolwiek |
To nie ograniczenie programowe a sprzetowe.
|
Cytat:
Posiada ktoś to mp3 za 75zł? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |