![]() |
Ta, allegro to bardzo dobre źródło rzetelnych informacji. Podobnie jak YouTube itp.
Oczywiście, że się NIE DA. Są osoby na scenie, które potrafią odpalić konsolę w trybie serwisowym (z tego co czytałem, można wgrać wtedy dowolny fw), ale to nie są zabawki, osiągalne dla "niewtajemniczonych". Tym bardziej, dla jakiegoś Cześka z allegro, który opisuje jakieś absurdalne, szamańskie tricki. Cytat:
|
Cytat:
Ale coś mi się wydaje że to ściema, po jak się spytałem czy to robią to powiedzieli że oni tylko sprzedają urządzenia a nie wgrywają takie softy. |
Rozumiem ale jeżeli to problem z jailbreakiem to już temat może być odpowidni :)
|
Temat jest o JB, a nie kopiach gier/OBM.
|
Mam problem i nie wiem za bardzo czego to jest wina, gram w fife 11 oczywiście poprzez jailbreak i strasznie mi się momentami przycina, szczególnie w powtórkach.
Nie wiecie może czego to jest wina, czy samej gry czy może coś z konsolą albo samamym jailbreakiem ? |
Cytat:
|
Cytat:
A jednak to atmel AT90USB162, tylko nie wiem czemu nie moge nagrać sterowników ani na xp ani na win7. |
żaden z nich, za drogie, a wszystkie oferuja to samo więc najtańszy na atmelu/atmegu da rade -1266183924
|
którego jailbreaka z 2ch poniższych aukcji byście polecili?
numer 1270596983 numer 1267939472 Z góry dzieki za pomoc |
@lived jesli masz takiego jak na zdjeciu czyli org jailbrejka to wejdz na strone producenta tam bedziesz mial aktualizacje.
|
Czy na najbliższych dniach, będzie udostępnione jakieś FAQ ? Dużo tutaj się dzieje, nie mam PS3, więc aż tak nie wnikam w ten temat (jeszcze;) ) Ale z chęcią bym poczytał, jakie tam nowe homebrew powstaje czy coś ;)
|
PSJailbreak
Ilość załączników: 1
a czy na moim jailbreaku da się zrobić update firmware(software?)
w załączniku zdjęcie no i na jaki Groove czy Hermes czy coś innego (a moze to to samo?), jakiś tutorial jak to zrobić i czym, i czy jak sie zrobi update i cos nie pojdzie to czy można wrócić do poprzedniej wersji? |
roxman to Ty nie wiedziałeś, zeby jailbreak zadziałał to trza nacisnąc power i potem szybko eject ? :P
|
no po wielu bojach dotarłem do install packages tak jak pisałem wczesniej usunołem to trójkątem i coś zle usuneło dopiero jak zrobiłem tak włożyłem pena razem z teensy i uruchomiłem konsole a następnie wcisnołem eject pojawiła mi się zawartość pena w innym przypadku jak wkładałem później nic nie zaczytywało dziwne ale jednak pozatym z poprzedniej instalacji zostały jakieś śmieci i pisze mi podczas operacji uruchamiania wystąpił błąd (80028F14) czyli coś blokowało mi w konsoli teensy zajeło mi to z 8h ciągłej zabawy z różnymi hexami oraz penami ale fuksem wpadłem na pomysł żeby zabutować razem i poszło
|
Nie byłoby sensu rozpowszechnianie czegoś ,jeśli nie byłoby opcji Install Packages, bo przecież praktycznie nic by to nie dawało ( brak możliwości instalacji Backup Managera a co za tym idzie możliwości zrzutu płyty na dysk i jej odpalenie z dysku).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |