![]() |
Koleś od PSGrade zarzeka się, że znalazł Master Key :) Z tym, że na razie nie wypuści go. Podał natomiast +/- sposób jak go znaleźć.
http://dlvr.it/9hmdR |
frog ja nie mam tego wynalazku :P Ja smigam na teensy 1.0 :P
|
No to jesli mozna ladowac dowolne hexy jakie sie znajdzie na necie to rzeczywiscie ciekawa pozycja zaraz obok x3maxa czy ps3go.
A z nowosci. Psdowngrade dostepny na kolejnym urzadzeniu ; > Kinczyki daly rade ;> E3 Card Reader 3.50 Downgrader Released! @Pawlakos ty masz tego dongla o ktorym mowiles ? Jak tak to zara zapodam ci bina od E3 i zobaczymy czy obsluguje all files i czy odpali ci service mode ;> |
Osobiscie nie testowałem, ale w powyższych linkach co podałem, mozesz poszukać.
Generalnie wygląda to tak, ze w tym sofcie programming tools jest opcja Custom firmware i tam mozesz dodac dowolny hex ;) |
@Pawlakoss sprawdzales, dziajaja rozne hexy na obojetnie jaki uklad ? Nie tylko to co oni maja na stronce czy w tym ich programind toolsie.
Ale z tym to troche sie zagalopowali ze najwieksza pamiec bo x3max i ps3go ma wiecej ;P Pomijam jej obecna przydatnosc Cytat:
|
a co powiecie o tym jailbreaku ? (ps3break.com)
dobry jest ? można kupowac ? |
Cytat:
Chyba jeden z lepszych dostępnych klonów na rynku cena/jakość. Tutaj oficjalna strona dystrybutora :) i polska stronka ponadto w tym temacie na ps3-hack.com.pl możesz poczytać trochę info na temat tego dongle'a ;) Również dla uzytkowników powyższego forum promocja ;) Cytat:
PS. Zeby nie było, ze reklamuje dystrybutora i stronę, po prostu udzielam informacji, gdyż jestem osobą postronną :P |
Cytat:
Cytat:
P.S.I chodziło o możliwość wielokrotnego downgrade'u. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie proszę pomóżcie mi w wyborze, chciałbym jak najszybciej zamówić, a nie do końca jestem w temacie...
- jailbreak układ ATMEGA64s 88zł czy: -USB TEENSY 1,0 oparty na układzie Atmela Atmega 32U2 za 56 zł czy może jeszcze coś innego (najlepiej dostępnego na allegro)? |
Czy gosc zarobi... tego nie wiem. Jezeli beda chetni to zarobi. Kupil JB za 300zl, usluge sprzedaje za 100zl, wiec wystarczy mu 3 klientow i bedzie na zero (a pamietaj, ze jeleni jest mnostwo). Poza tym - po co komu te informacje? Najwazniejsze ze cos sie ruszylo.
Jezeli dzisiaj (zaraz) Sony wypusciloby nowy FW (3.51/3.60) to kto logicznie myslac (i majac aktualnie FW 3.50) bedzie aktualizowal oprogramowanie? Mysle ze nikt. Czekajmy dalej... :taktak: |
Cytat:
Będzie open source'owy dwng, tylko trzeba trochę poczekać. Na początku Team JB chciał kasować 100$ za *jeden downgrade*, po ogłoszeniu wyników prac Graf_chokolo zmiękła im rura i można robić to teraz nielimitowaną ilość razy - czyli trop jest dobry i krew świeża. ;p |
Cytat:
Cytat:
Także nie ma co snuć domysłów dopóki - dopóty nie mamy 100% pewności. //Sorry za offtopa gsm ;p |
zanim wyjdzie nowe FW mam nadzieje ze juz bede na 3.41
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |