![]() |
Cytat:
|
Witam
Zbudowałem jb na podstawie schematu illnessa z LVP PIC-2550 ,kwarc 12Mhz wgrałem bootloadera MCHPUSB przez winpic800 w opcjach zaznaczyłem tylko LVP ,ustawiłem kwarc i model pic-a. Po podłączeniu układu do usb zaświeca się dioda ale komputer nie wykrywa urządzenia , czy mieliście juz taki przypadek , czy robię coś nie tak?? Proszę o pomoc. |
Darmowy downgrade na razie sie nie pojawia. Mam nadzieje ze jeszcze w tym roku bedzie mozliwosc zejscia z FW 3.50 na nizszy. Oby! :spoko:
|
Mozesz. Ja tez to robie. To element tradycyjny z czasow gdy w internecie panowal balagan zwiazany z kodowaniem znakow przez rozne systemy operacyjne. Dzis problemu nie ma, ale... ;-)
|
ja tam pamiętliwy nie jestem M@X, a że z Jaworzna same super osobniki znam, więc na sztamę od ręki się zgodzę ;)
Napisz mi tylko czy pomijać ogonki móc będę? Co do wnoszenia.. nie ukrywam że przybyłem z zamiarem pijawki.. wyssać trochę newsów o JB.. a jeśli coś się mi uda przemycić przydatnego dla kogoś.. będzie miło :) Teraz chyba i tak zaczaję się teraz z moim 3.5 :( sobie wreszcie skończę inFamous'a.. |
Cytat:
|
witam wszystkich - pisze jako nowy - totalnie brak tematu:)
posiadam konsole z softem 3.5 :( i teraz zastanawiam sie - jak myslicie - sprzedac i kupic ze starym softem - nowa sztuke z duzym dyskiem czy moze czekac:( tak sie sklada ze bede teraz w pl i bym mogl zakupic poprzez allegro - widzialem za 1300 kilka zlotych z dyskiem 500 - jest sens? a moze moglby sie ktos ze mna podzielic grami... odwdziecze sie pozdrawiam i czekam na odp |
witajcie ponownie :)
na wstępie PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA LEKCEWAŻĄCE PODEJŚCIE I NIEPRZEMYŚLANE PRZESŁANIE W POŚCIE ORTOGRAFA ORAZ DWÓCH CZY TRZECH 'BEZOGONKÓW' (S MIAST Ś, ITP). MOJA WIELKA WINA, W PIERŚ SIĘ BIJĘ. Nie znaczyło to, iż uważam się za innego, któremu takie tam można.. Dostałem już stosowne upomnienie (takie czasy, się teraz tak wita nowych 'userów' :) a dla 'uśmiania' wspomnę, że w wiadomości DO MNIE Z upomnieniem.. prześlizgnął się mały błąd :DD jak to mawiali starzy indianie 'nobody's perfect' i jeszcze 'co wolno wojewodzie...' ;) BTW, można używać słowa 'user', zacz ono nie polskie..? No więc jest tak, przyznaje, że może mistrzem ortografii to ja NIE jestem, jednak stare IRCowe nawyki pozostały i ciężko je zmienić.. ot szybkie pisanie. Ale OBIECUJĘ że się postaram. Dajcie szansę człowiekowi. pozdrawiam czytających i.. pójdę przemyśleć kolejnego posta którego planuję napisać :) |
jakby miały być bany z automatu to już bym i ja miał bo logowałem się na on line jak jeszcze się dało na lewej konsoli w tym samym czasie co Żabol a więc spece z Sony mieli moje informacje o systemie i takie tam a jednak po przejściu na 3,50 nic takiego jak ban nie miało miejsca, swoją drogą zapraszam na Tekkena on line :) psn: andrzej_obibok
|
No oczywiscie nie omieszkam sie "pochwalic" ;)
|
Cytat:
Na OtherOS tylko na PS3 w wersji fat do 3.15 włącznie. Na GameOS tylko przez exploity, ale na razie projekt w powijakach, więc dla end usera nic ciekawego (AsbestOS). - - - Bany są wielce prawdopodobne. Jeśli będą z automatu to Frog będzie jedną z pierwszych ofiar. ;) |
Ja wymagam. I regulamin forum rowniez. A jak chcesz sie inspirowac grupa glupkow (i nie mam tu na mysli calego narodu) to Twoja sprawa, ale wowczas na tym forum posty bedziesz musial pisac ze slownikiem ortograficznym. Dla uzytkownika na razie ostrzezenie na tydzien, zobaczymy czy sie poprawi...
|
Nie no loozno, nie wymagam nic. Tez mi sie zdarzaja pewnie co jakis czas bledy. Ale to raczej jakies rzadziej uzywane wyrazy.. TESZ pierwszy raz w zyciu widze dlatego zrobilem oczy ;)
|
@frog czepiasz się 70% anglików nie zna angielskiego i mówię tutaj nie tylko o ortografii lecz także o wymowie i ten fakt potwierdzają wykładowcy którzy kształcili się w Londynie więc nie wymagaj od Polaków żebyśmy byli we wszystkim tak hej do przodu też kładę przysłowiową lachę na ortografię i poprawność bo czasem człowiek się spieszy i nie ma na to g...no czasu
|
BANow nie ma bo nie ma dostepu do PSN na lewych konsolach. Poki co downgrade z 3.5 na 3.41 istnieje tylko na orginalnym JAILBREKU (czyt. drogim). Moze wkrotce bedzie mozna wykonac to kazdym urzadzeniem typu JBL.
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:57. |