![]() |
Witam (nowy całkiem)
Tak sobie czytam, czytam, grzebie w pamięci, no i chyba jestem już PO aktualizacji do v3.5 (pomyśleć że pewnie byłem dumny z szybkiego zaktualizowania!).. Czy jestem już stracony? Czy JB będzie jeszcze dla mnie? A tak trochę od innej strony tego JB, jakieś doświadczenia z uruchamiania linuxa na PS3? czy to już raczej inny wątek? EDIT: Tesz pewnie będę szukał jeszcze informacji na temat ewentualnego banowania JB'kowców, ale przeczytanie całego wątku zajmie mi pewnie ze 3 dni ;D a google zaprowadził mnie jakos na 84 stronę dyskusji hehe |
Nie ma i nie było jeszcze CFW, nawet odpalanego z dev_usb. No chyba, że możemy nazywać CFW, fw ze zmodyfikowanymi XMLami (budową menu XMB).
|
CFW juz jest (podobno), ale nic wiecej o tym nie wiadomo. Byl tylko news.
Do PSN sie juz nie zalogujesz, chociaz jeszcze kilka dni temu byla taka mozliwosc. |
Witam, wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3 (z oferty Play). Do tej pory mam z konsol tylko PSP Fat i znam się na niej bardzo dobrze- CFW i takie tam sprawy. Natomiast nie wiem jak to jest w wypadku PS3- czy jest jakiś custom firmware? Odnośnie jailbreak'a- czy stając się posiadaczem któregoś z produktów jailbreak można zalogować się do playstation store z softu 3.41? Bo nie chcę udatować do 3.50 tracąc całą radochę z modowania konsoli :)
|
Nie no @MAX tez chcialbym sobie pograc w te GT5 w "promocji" ale jakos zdaje sobie sprawe ze to nie jest prosta wojna SCENA vs SONY dlatego bez napalenia czekam na efekty...A nie jakis problem sie pojawi czy gra wyjdzie a na next day juz 100 tychsamych pytan czemu nie dziala i jak to zrobic. A jak nie ma pozytywnej odp to odrazu czarna dupa ze to koniec...Ja sobie zapalam, chilloutuje i czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen ;)
|
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że może jeszcze w pierwszym kwartale 2011 doczekamy się CFW (tak sobie gdybam obserwując postępy ;]). Także nie warto, tym bardziej że pewnie pod koniec 2011 wyjdzie wersja GOTY z łatami i dodatkami.
:P |
Wierz mi, frog, dla GT 5 - WAAARTOOO *___*!
|
Dzieci ktore nie umia wytrzymac ze im nie chodzi GT5 or NFS HP pisza bzdury o wymieraniu... A prawda taka ze wymarly to Dinozaury nie scena jak widac ;)
|
Siemka
"KaKaRoToKS author of PSFreedom and the famous PL3 payloads, has been busy still poking around the inside of the PS3 console! FINALLY able to dump (over eth) all lv1 calls!! Will push it soon! To everyone misunderstanding: no lv1 access, all I did was be able to dump the "call trace" of lv1 hypercalls. same as payload_dump_syscalls And Finally What Does These All Mean To Us Right Now! This is work-in-progress, once KaKaRoToKS has finished his poking around the dumps, and detailing the info on his GIT, I will update this thread, even after he is done, it will take some time for various PS3 developers to study all this new information, before it will help out the "end-user" but it is another big step forward in the daily forever-changing and growing-fast PS3 Scene World! " Witam wszystkich a wyczytałem nie tak dawno ze scena psx wymarła i ze się już nie odrodzi a tu mamy taki wysyp . Prawie codziennie powalające sony nowinki ze sceny . .* PSJailbreak. Downgrade obnizka ceny. .*500$ dla tego kto pierwszy s-hakuje Down-brejka . .*PSdowngrade, it is called PSGrade > https://github.com/zAxis/PSGrade "jeszcze nie zdążył postu dokończyć a już śmiałek się i bez kasy znalazł" .*Final Burn Alpha porównywalny emulator do MAME yeah ARCADE! .*No i to na górze po angielsku KaKaRoToKS wszedł na Level1 ,czyli sny o linuxie bez udziału hypervisor-a staną się wkrótce realne. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ok tak jak przypuszczalem dzięki za odpowiedź Frog
|
Dema to tylko PSN.
|
Google -> "PS3NEWS +PSN" + ewentualnie "PS3NEWS +Debug".
|
wie ktos skąd mozna sciągac dema? szukam i szuka i nie moge znalesc. dema potrzebne mi są bo chce sprobowac odpalic full wersje nie z obrazu plyty czy hdd/GAMEZ* tylko ze skrotu do dema, mysle, ze powinno to działac nawet bez JB. a moze juz ktos przedemna to sprawdzał??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |