![]() |
Czytałeś temat z emulatorem N64? Widziałeś jak filmiki są nagrane? Jak dla mnie to nie jest coś czym warto się interesować... poza tym sami napisali że działa tylko na klawiaturze... Jak dla mnie jest to fake... bo na podstawie "takich" filmików mi ciężko cokolwiek innego stwierdzić, już moja 2 letnia komórka robi kręci lepsze filmiki niż "tamto coś"...
|
Ktos dodal obsluge NTFS. Nic mnie to nie obchodzi, ale mogliby rownoczesnie dodac HFS+. Nie kazdy korzysta z okienek...
|
Jednak większość... może się kiedyś doczekasz;)
|
Wreszcie ktoś napisał biblioteki do obsługi fs. No to czekamy teraz na EXT3. Na HFS bym się nie łudził - no i co po tym Tobie M@X jak ty masz OFW? :P
|
Mam 2 terabajtowe MyBooki z bibliotekami na HFS+, gdyby byla dodana obsluga tego systemu plikow oraz bibliotek iPhoto i iTunes to moglbym CFW rozwazyc. PS3 oczywiscie natywnie nie wspiera mojego iPoda, a infolinia Sony poleca mi zakup ich gownianej zabawki o nazwie "Walkman". Zenada...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Znalazłem w sieci takie coś : "Jednocześnie w sieci pojawiły się już informacje o tym, że najnowszy firmware konsoli, wypuszczony kilkadziesiąt godzin temu update oznaczony numerem 3.56, już został złamany (przez hakera, który przygotował program umożliwiający podmianę oficjalnego firmware'u na "customowy"). To nigdy się nie skończy..."
Czy to prawda ? Info pochodzi z http://gry.interia.pl/news/piractwo-...-afery,1589659 |
sonic stary news. poprostu maja klucze do "otworzenia" nowego updatu zaraz jak wyszedl. wiadome to bylo. Ale to nic specjalnie nie daje. TAkze bez napalania ;)
|
Cytat:
|
no loozno. Siopaki musza wymyslec sposob na tego rootkita sony. Bo klucze do rozszyfrowania kazdego updatu to beda mieli bez problema... bo maja nadrzedne masterkeye.
|
"Sony poleca mi zakup ich gownianej zabawki o nazwie "Walkman"" Akurat ze sprzętem obcowałem, i gdybym miał wybierać jakiś przenośny odtwarzacz muzyczny to właśnie bym wybrał Walkman od Sony... :P
|
Z iDrogi sie nie wraca i nigdy juz iPoda niczym nie zastapie ;-)...
A propos : http://www.ps3hax.net/2011/02/everya...#axzz1EvAsNp00 Na razie to trudne w obsludze ledwo dzialajace wynalazki, ale jesli bedzie dzialac w 100% i bedzie proste w obsłudze (wlacz-i-dziala) to iUzytkownikom moze sie toto spodobac ;-)... |
Czyli, że co? Będzie można grać w gry PS3 na telefonie?
I się zastanawiam jak to będzie działać na tak słabym konfigu iphona, ipada. |
Streaming?
|
sam pomysl ok, ale iphon vs kilkudziesieciocalowy monitor/telewizor? malo praktyczne. wrecz meczace ;]
|
Ale jesli mam stara 19calowa banke i musze siedziec w pewnej odleglosci od niej, to wole postawic iPada tuz przed soba...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:21. |