![]() |
A o tym... no to już pisałem kilka postów temu co myślę na ten temat. ;]
|
Cytat:
Znalazłem tylko coś takiego: http://img412.imageshack.us/img412/6615/wp000021.jpg Problem jest, nie tylko mi brakuje bootowania gry logiem playstation 3. Nawet jest petycja / pomysł do sony. Wystarczy pogoglować. |
omg dupe zawracacie jakims logiem. w takie rzeczy to sie bawilem przy nokii N95 8GB :P
|
Cytat:
A o logo po zabootowaniu gry to już napisałem - wszystko co wiem na ten temat. ;] |
Cos dal tych ktorzy chca sobie nieco zmodyfikowac dyzjan menu naszej konsolki z tutorialkiem :>
Dynamic-Theme-Editor-Released-Tutorial-Color-Boot-Animation-Tutorial |
Opłaca się aktualizować z 3.55 Kmeaw na 3.55.1 Rebug?
|
podobno na rebugu mozna grac online wiec sam zdecyduj czy sie oplaca ;>
|
Ale na sieci deweloperskiej. Nie róbcie tego, serio.
@Haker120 Przejrzyj opcje, które dochodzą na Rebugu i sam zdecyduj czy się opłaca. Wyobrażasz sobie żebyśmy za Ciebie decydowali? Nie mamy takich samych potrzeb ani gustu co Ty. ;) |
A jakież to opcje ma Rebug których nie ma Kmeaw?? Bo w necie nie znalazłem konkretów oprócz zmienionego loga i możlwości grania online (co akurat nie jest dla mnie aż tak ważne) :)
|
http://rebug.me/?page_id=114
W każdym readme i newsie jest. Przyznaj się lepiej, że nie chciało Ci się szukać. :P Nie wszystko działa, jak np. wyłączanie i wyłączanie HDCP (i jak stwierdził Mathieulh nigdy nie będzie działać to na konsolach retailowych). Szkoda bo to jedna z ciekawszych opcji. |
Heh no troche mi sie nie chciało :D i też zadałem pytanie ale niekoniecznie o to mi chodziło że ,,Czy się opłaca" - mianowicie czy Rebug ma jakąś przyszłość tzn. czy jak będą wychodziły kolejne CFW będzie potrzeba zmieniać. Chociażby jak powstanie emulator PSX i PS2, i granie we wszystkie gry z PS3 bez konieczności wrzucania do napędu oryginała.
|
Nie powstanie emulator PS2 na PS3... wałkowane tysiące razy... :P
|
Co ma CFW do programów zewnętrznych?
A zmieniać i tak będziesz musiał, chyba że zadowalasz sie obecnymi możliwościami obecnych CFW. |
No to już napisałem czego mi brakuje - PSX i PS2 Emu (bądź backup loader bo mam model z BC :D) i żeby PS3 na niektórych grach nie wymuszał wkładania oryginału bo szkoda lasera, ale i tak thx za odpowiedź, a Rebuga sobie w takim razie odpuszcze :).
|
Emulator PSXa pewnie nie byłby problemem. Prędzej czy później ktoś przeportuje jakiś z PPC. Z kolei emulator PS2 trzeba by napisać od nowa, albo zahaczyć ten wbudowany (na ile jest "sprawny" i na ile uzależniony od hw to nie wiadomo, nikt go chyba nie odwraca). Także sobie poczekasz najmniej rok. :P
Jest jakiś emulator PSXa, ale to PoC i raczej przestał być rozwijany. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |