![]() |
@tronn kupiles nowa konsole juz z firwmarem 3.6 ? Czy jaki miala po zakupie wgrany firwmare i gdzie kupiles?
|
to stara FATka 40GB z allegro. Miała na bieżąco aktualizowany automatycznie OFW. Dziwi mnie tylko czemu chodzi tak głośno w porównaniu do slima. Albo jest problem z wentylatorami i przegrzewaniem, albo ten typ tak ma.
|
niestety ten typ tak ma u mnie chodzi jak kombajn jak się włączą wentylatory
|
Cytat:
Ostatnio jak włączyłem MotorStrom to nie mogłem uwierzyć, że tak laser mieli. Poza tym byłem w szoku, że kupiłem takie badziewie k***aMS1 obecnie w moich oczach wygląda jak beta dziś jakieś gry ;) |
Włączcie sobie przedmuchiwanie, powinno trochę pomóc. PS3 są bardzo ciche - wszystkie. Dopiero jak się zabrudzą, albo zamyka się je w szafce dają o sobie znać. Kupcie X360, najlepiej Xenona to będziecie w szoku (ja byłem).
|
heh moge potwierdzic. xbox jest zdecydowanie glosniejszy od ps3. nawet na biegu jałowym. co do wydalania ciepla, ps3 produkuje jednak bardziej gorace powietrze. i ten strzelajacy plastik. na boxie tego nie ma :)
|
ja musze powiedziec ze moja 80tka jest very cicha. W sumie to nieslyszalna. No chyba ze scisze glosy z gry to cos tam slychac. Plastik zaden mi nie strzelal nigdy
|
widac faty nie strzelaja. moj slim strzela paskudnie :/
ruszylo sie coś na facebook'u Kmeaw w sprawie dual boota i nowego CFW. http://www.facebook.com/pages/Kmeaw-...32726640130214 Cytat:
|
Nie chcę Ciebie martwić ale to konto to podobno fake. ;)
W każdym razie, Sony na nowych serwerach zobligowało deweloperów do przekompilowania patchy na 3.60 (tak wnioskuję po Fallout New Vegas gdzie 1.04 kiedyś był dla 3.50, a teraz jest 3.60 - i nie jest to bynajmniej zmiana tylko w PARAM.SFO). Także myślę, że kogoś to przyciśnie i zacznie się bawić 3.60 (a raczej kolejnym po nim jak wstanie PSN). |
niedobrze. MS za SeXboxa tez sie wziął. wyjdzie nowy dash i bedzie dosyc powazna kupa :/ to chyba jakas zmowa. dwie konsole i obie udupione :/
|
Moja 60ka strzela - po wlaczeniu i wylaczeniu ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
od jakiegos czasu mam wrazenie, ze scena homebrew stoi w miejscu. poza multimanem nic sie nie rozwija, ani nie powstaje nowe :/
|
@Diabolique po kazdej bessie jest hossa ;>
|
Cytat:
Dziś odpaliłem film avi i wywaliło mi błąd, że dalej nie może odtwarzać. Może mi ktoś powiedzieć jak włączyć obsługę wmv oraz czym konwertować mkv? Tego multimena to wystarczy usunąć z meni konsoli i wgrać nowego z pena? Da się już odpalić jakoś gry z psx z hdd na cfw 3.55 K? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:22. |