![]() |
Cytat:
Cytat:
"b" -> bity "B" -> bajty |
Cytat:
Cytat:
|
Niektóre owszem, ale większość idzie z ich serwerów. Ja wiem, że to jest "legalność do bólu" i mam takie samo zdanie o tym jak ty. Mimo to nie chcę aby w jakimkolwiek stopniu na forum propagowane było piractwo (podawanie linków do lewego softu można tak nazwać). Zrozum.
- - - Ot tak sobie to na pewno nie będą działać. Sposoby są dwa, ale cicho sza. :mruga: |
Witam.
Wgrałem zgodnie z instrukcją CFW KMEAW 3.55 ! BY FROG ! i zainstalowalem multimana z pliku multiMAN ver 1.16.07 BASE (20110306_190000).pkg oraz BDEMU-355KM.pkg i wszystko dziala system startuje . System dziala, gry z orginałów działaja, natomast jak chce uruchomić dana grę powiedzmy Modern warfare kopiuje ja multimanem z bd na hdd a pozniej próbuje uruchomić i pojawia sie tylko czarny ekran ,jedna gra jaka działa bez problemu to Fight Nihgt 3. Proszę o jakąś podpowiedz bo szukam juz kilka godz i nic. Może coś źle zainstalowalem. |
musisz podmienic plik eboot, lub poszukac latki pkg do konkretnego tytulu.
|
Staroć. Wgraj 1.17.0.
Podaj tytuły gier, w których masz czarny ekran. Moje wszystkie chodzą, ale gram tylko z nośnikiem do weryfikacji; nie kombinuję z oszukiwaniem DRM i shadow copy - może dlatego. Post niezwiązany z CFW. ;] |
Wiem że jestem totalnym laikiem , jak odinstalować multiMAN ver 1.16.07 żeby czegoś nie zepsuć i zainstalować poprawnie wersję 1,17 . Czy poprostu zainstalować 1.17 .Znalazłem na sąsiednim forum psforum.pl/aktualnosci-f8/multiman-1-17-xx-1610. Żeby przekopac sie przez to forum i inne naprawdę trzeba poświęcić trochę czasu. Mam nadzięję że mi pomożecie .
A co do gier które próbowałem uruchamiać to Asasin Cread 1 i Modern Warfare 1 posiadam ich orginały ale chciałem żeby chodziły z dysku i nie męczyły napędu bd Z góry dziękuję za pomoc. Ps jeśli to pyt. nie w tym dziale to nakierujcie noobka tam gdzie trzeba :P:sciana: |
mib wgraj plik instalacyjny pkg multimana na pendrive i poprzez Install Packages w XMB konsoli zainstaluj. To wszystko :)
|
wgrałem, działa multiman, ale dalej gry sie nie uruchamiaja wiem tylko że coś jest nie tak z tym ebotem ale jeszcze go nie rozgryzłem :)
|
z tego co pamietam to akurat te co podales sa problematycznymi tytulami. Ale nie pamietam jakie bylo na nie rozwiazanie... Sprobuj jak masz mozliwosc odpalenia z zew. dysku kombinacja w multimanie SELECT+X
|
Warto też nadmienić, że gry ściągane z internetu mają często grzebane EBOOTy i są z nimi często z tego powodu problemy. Jak zawsze, najlepiej kopiować z oryginału.
|
Dzięki za pomoc. Potrzebowałem małego programu co się nazywa fixpremision i po zgraniu z płyt na zew. dysk i użyciu fixpremision + select + x dałorade k***a
urchomiłem swoje gry i wszystkie sejwy się wczytały z orginałów . Pozdrawiam. ps: co do ściągania z neta hmm mam pleya z limitem 5gb fajowo ps2: nobek też dał radę :> |
multiMAN sam nadaje prawa do plików użytkownikowi. Wszędzie poza home, prawa ma tylko root i fix permissions (raczej broken permissions ;p) to "naprawia". Także nikt nie brał tego pod uwagę. :P
O ściąganie nie oskarżam, wspomniałem mimochodem. No i ładnie, ja zawsze lubię jak nowi użytkownicy używają dev_brain0 i dev_brain1. :taktak: |
A ja mam następujące pytanie. Mam wgraną CFW Kmeaw 3.55 na mojej konsoli, była podłączana do netu i PSN jak jeszcze to działało na CFW. Wczoraj zakupiłem drugą konsolę specjalnie do grania w sieci na której mam zainstalowane OFW 3.60 i prawdopodobnie nigdy nie miała styczności z CFW. Czy ryzykuję bana logując się na konsoli z OFW do PSN przy użyciu konta, które używane było na CFW?
|
Jak najbardziej tak. Tyle, że Sony jeszcze nikogo nie zbanowało za CFW i nie zanosi się raczej aby to uległo zmianie. W każdym razie to, że się łączyłeś z PSN na spoofie prawdopodobnie zostało odnotowane, a co z tym zrobi Sony w przyszłości nie wiadomo. ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |