![]() |
mialem na mysli to http://translate.google.pl/translate...nps3-360-based
fake(?) k***a |
Wszystko jest fake'iem dopóki nie zostanie potwierdzone przez kogoś "normalnego" :] A poza tym to jest BARDZO podejrzane i w dodatku płatne (co w moim odczuciu jest nielegalne).
|
@Diabolique bez napalania. napewno damy tu info jak bedzie nowy CFW.
|
Jak tak to czytam to myślę że chyba dobrze zrobiłem że nie wgrałem CFW. Moim zdaniem gra będzie warta świeczki jak PS3 zacznie umierać z chwilą wejścia na rynek PS4 bo wtedy chyba już Sony nie będzie robić nowych OFW więc wgranie najnowszego CFW pozwoli się cieszyć całą biblioteką gier i homebrew.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrowionka. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A z ostatnich plotek : "Kmeaw CFW that Allows Dual Boot of CFW and OFW Coming Soon" ! :> |
Witam wszystkich.
Opisze całość moich dokonań-konsola CECHG03 hdd 40GB OFW 2.60 taką dostałem. Chciałem zaktualizować do OFW 3.55 z XBM na początku wszystko cacy po resecie konsoli aktualizacja doszła do 70% i wywaliła błąd 8002F14E.Kilka resetów i dalej 70% i ten sam błąd.Poszukałem w necie i wyszło że trzeba sformatować hdd i tak zrobiłem.Teraz wchodzę w recovery zaznaczam aktualizacje z pena.Wkładam go w usb start+select pojawia się checking please wait i tu już nic dalej się nie dzieje(czekałem 20min). Co spaprałem i czy można na to jakoś zaradzić? |
hmm wczoraj updatowalem 60GB tez z softem ale chyba 2.8 i poszlo. Sprobuj moze zupdatowac pierw do nizszego softu np 3.15. Jeden znajomy pamietam kiedys mial problem ze zupgardowaniem wlasnie odrazu do 3.55 z bardzo starego nie wiem czemu. i tak jechal pierw 3.15 potem 3.41 i potem 3.55 Moze pomoze.
|
Tylko jest mały problem bo nie chce w ogóle znaleźć na PD firmwara pojawia się prosze czekać i nic się dalej nie dzieje.Nie dodałem że w konsoli nie ma napędu.
No właśnie przed chwilą próbowałem 3.15 i dalej to samo. |
Tak jest bo nie ma napędu :] Musisz ściągnąć odpowiednio spatchowany FW :]
|
Może jakiś link lub wskazówka gdzie szukać?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |