![]() |
Ilość załączników: 2
Kolej na Esperanze 4x MID: PHILIPR04 palone na iHBS-112 i dla porównania na LG BH10LS38 fw. 1.01.
LiteOn iHBS-112 PL05 4x Załącznik 59950 LG BH10LS38 fw. 1.01 4x Załącznik 59951 LG sprawuje się lepiej na tańszych nośnikach. Na RITEKBR2 to już w ogóle rewelacja:spoko: |
Ilość załączników: 1
|
Ostatni Philips z wałka na nośniku RITEKBR2, palony 6x. BIOS PL05 nie wnosi poprawy jakości na tym nośniku:(
Załącznik 59927 |
W poście nr 334 napisałem co trzeba zrobić żeby test jakości ruszył na litku;)
|
Cytat:
|
Oto moja pierwsza płytka wypalona na nowo zakupionej wypalarce litka 112.
Nie wiem czemu tylko nie chce mi pokazywać tego testu disc quality. Nagrywałem na krążku Panasonic printable BD-R Jak to wygląda? Bo jeszcze nie ogarniam tych wykresów zabardzo. Pozdro. |
albo 1.7 , swoja droga dopiero teraz skumałem że mid 000 to błąd ;/
|
Zainstaluj starszą wersję ODC (ver. 1.5.0) to będzie wiadomo jaki nośnik kryje się pod tą esperanzą :) Wersja 1.5.1 ma problem z pokazywaniem MID dla płyt bluray.
|
Ilość załączników: 3
Spinx
poniżej masz wszystkie informacje :czytaj: next - esperanza @4X Załącznik 59898 Załącznik 59899 Załącznik 59900 |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli sprawdziłbyś np. moje poprzednie posty z testami zauważyłbyś że płytki BD palę x 6 (czy to według Ciebie wolne palenie płytek BD ?) były nawet testy x 8 a DVD wypalam x 16 (wszystko Platinum ;)) . |
czyli Platinum lubi byc palony wolno, twoj test to swietnie pokazuje ;)
|
Będzie tak jak pisałeś wcześniej ,pewnie - Ritek ...
Od lat kupuję w jednym sklepie (link parę postów wyżej) ,zawsze szpindle 100 - ki ewentualnie 50 - siątki ,odkąd pamiętam - CMC . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |