![]() |
Przepraszam za double post .
Zrobilem formata, mam Verbatim BD-R DL 50 GB i znow : 10:02:52 Failed to Write Sectors 12222240 - 12222271 - Reason: Write Error Nie jestem w stanie wypalic wiecej jak 57 % :( Nagrywarke oddac ? |
Wypalalem x2, x4 i zawsze to samo .
|
wypakuj obrazy jeśli sa w iso i przeprocesuj przez jakiś soft
tu coś znalazłem na temat tego bledu 116 jakim speedem wypalasz? |
Kupilem nagrywarke iHBS 112 do testow nagrywania plyte Sony 50 GB RW .
Od 3 dni nie udalo mi sie wypalic nawet jednego filmu Mam kilka obrazow probowalem Ashampoo, IMGBurn i DVDfab w kazdym jakies bledy ! w IMGburn: Synchronise Cache Failed! Reason: TimeOut on Logical Unit W DVDFab: Zadanie_2 nie powiodlo sie ! Blad =116 Przetwarzanie nie powiodlo sie ! W tej chwili po tym jak nagrywarka zatrzymala sie 3 godziny na 64% dalem anuluj od 20 minut mam Synchronising Cache i nie moge nic zrobic ! Udalo mi sie wypalic tylko testowo 40 GB Mp3 i Dvix-ow Filmow z obrazu za zadne skarby . Poprosze o rady . |
Ilość załączników: 1
|
Ja kupowałem tą nagrywarkę miesiąc temu to kosztowała 300zł, ale widzę że potaniała. Więc kupuj z zamkniętymi oczami. Bardzo dobra nagrywarka. Fajnie by było jak by obniżyli ceny BD DL.:)
|
szukalem po necie za 112 i znalazlem takie cos (wstawcie www przed) alternate.pl/html/product/LiteOn/iHBS112-115/998775/? powiedzcie czy ja jestem głupi czy oni ? brać to ?
|
wypaliłem jednego Verbatima DL, test masz w temacie ktory ci podalem
|
no właśnie cena jest interesująca i ciekawa ponieważ Verbatim ze standardową etykietą, logiem i kolorystyką kosztuję 2x tyle,
czy to abym na pewno 100% verbatim? |
Używam od roku ,dobrze się "palą" a najważniejsze tanio wychodzą na allegro - zero problemu .
Wyniki testów były publikowane gdzieś na poprzednich stronach ;) |
Ilość załączników: 1
|
Skoro da się na nich nagrywać bez problemu w przeciwieństwie do TDK to nie znowu taki szajs.
|
w tym temacie, pare postów wyżej wrzuciłem wykresy płytek DVD, Verbatim, oraz TDK, porównaj sobie co to za shit jest.. zresztą tutaj masz temat o płytkach, żeby wiedzieć co kupować
http://forum.cdrinfo.pl/f28/najlepsz...90/index2.html |
Witam ponownie
właśnie nagrałem bd-r verbatim bez zająknięcie, za chwilę lecę z drugą płytką, testuję i daję wykres, ale śmiało stwierdzam po kilkunastoletniej 'pracy' z cd-r. dvd-r a teraz bd-r że TDK zeszło na hauhau i nadaje się jedynie dla ryzykantów oraz testerów (z 10szt. została 1szt. ;pusta) |
Przyznam szczerze, ze to jest ciezki temat do ogarnecia
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:48. |