![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Zobacz sobie w porownywarkach ... Ja właśnie przed chwilą sprawdziłam tak z ciekawości jak kształtują się ceny telewizorów led na okazje.info . I właściwie cena w okolicach 2 tys. za led-a 46 cali to nie wyjątek, bo można w cenie 1900-2500 dostać przykładowo takie tv: THOMSON 46FU5553, PHILIPS 46PFL3807H/12, Samsung UE46EH5300
|
Tak bardzo wstępnie - za ile można teraz kupić jakiś sensowny (ale w sensie jakości obrazu nie 'bajerów') telewizor ok 40-46''?
Z wymagań to: - FullHD - Dobra jakość obrazu i w miarę możliwości dźwięku - Wejście USB i bezproblemowe odtwarzanie filmów i zdjęć Widziałem ostatnio takiego Samsunga chyba 46'' (LED) za niecałe 2 tys. i zastanawiałem się, czy to jest coś warte... |
Spokojnie mysle plazmy beda produkowane az do seryjnych produkcji wejda OLEDy a nawet dluzej... Takze mam nadzieje ze moja plazma pociagnie do czasu az oled bedzie w zjadliwej cenie i bedzie jej godnym nastepca ;>
|
Cytat:
|
ale bzdury ... nawet nie ma linku do źródła
|
Plazmy maja swoich zagorzalych zwolennikow, ale - podobnie jak w wypadku wielu innych grup zwolennikow - jest ich niestety zamalo, by utrzymywac linie pordukcyjne...
http://pclab.pl/news52706.html |
Cytat:
|
Cytat:
Nie czepiam się, ale może na szybko, co to jest "rasberry pi z xmbc" ? Albo mebel dlna/upnp ? No chyba że link się spierdzeilł po pijaku....... |
to jakis glut ...
lepiej i taniej bedzie zaopatrzyc sie w raspberry pi z xbmc niz w nic nie dajace po za meblem dlna/upnp |
Jaki telewizor HD?
|
Cytat:
|
No nie strasz mnie! :O
|
ale teraz bębny sa plastikowe
|
Jak już ciągniemy off top, to super grilla robi się ze starego bębna z pralki. :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |